ZAŠTO KEJT NIJE PRISUSTVOVALA ROJALNOM DOGAĐAJU U ČAST DAJANE? U suzama molila princa Vilijama da bude uz njega!
Otkrivanje biste princeze Dajane, Foto: Profimedia

kraljevska porodica

ZAŠTO KEJT NIJE PRISUSTVOVALA ROJALNOM DOGAĐAJU U ČAST DAJANE? U suzama molila princa Vilijama da bude uz njega!

"Iz poštovanja prema prinčevima, Hariju i Vilijamu, kraljevska porodica želela je da događaju prisustvuju samo Dajanini sinovi, kako bi izbegli veliku javnu aferu"

Objavljeno: 17:00h

Princ Vilijam prisustvovao je u četvrtak, 1. jula, otkrivanju statue pokojne majke, princeze Dajane, bez supruge Kejt i njihovo troje dece iako je, kako tvrde izvori, silno želeo da u tom trenutku vojvotkinja od Kembridža bude uz njega.

Princ Vilijam
foto: Profimedia

"Iz poštovanja prema prinčevima, Hariju i Vilijamu, kraljevska porodica želela je da događaju prisustvuju samo Dajanini sinovi, kako bi izbegli veliku javnu aferu", kaže izvor za Us Weekly.

"Kejt je definitivno podržavala Vilijama dok fizički nije bila tamo i stvarno je želela da prisustvuje, ali porodica je u celini odlučila da je najbolje da deca i ona ostanu kod kuće', govori upućeni i dodaje da je porodica odredila pre nekoliko nedelja" ko će biti na ceremoniji. Budući da nije mogla biti tamo lično, Kejt je bila kod kuće sa decom, sedmogodišnjim princom Džordžom, šestogodišnjom princezom Šarlot i trogodišnjim princom Luisom.

'Kad su joj rekli da neće moći da prisustvuje događaju, bila je veoma tužna. Molila je Vilijama u suzama da preduzme sve što je u njegovoj moći da bude uz njega, ali svi su jednoglasno odlučili da to nije moguće', priča izvor.

Iako Kejt nije smela da bude tamo, dozvoljeno je da događaju prisustvuje bliska Dajanina porodica, članovi odbora za kipove, kipar Ian Rank-Brodli i dizajner vrta Pip Morison.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.