TRAGEDIJA NA POSLU: Kuvar upao u KAZAN u kome se kuvala čorba i PREMINUO!
Hitna pomoć, Foto: Profimedia

užasavajuće

TRAGEDIJA NA POSLU: Kuvar upao u KAZAN u kome se kuvala čorba i PREMINUO!

Stravična nesreća dogodila se 15. juna, kada je Isa Ismail pomagao da se pripremi hrana za veliko svadbeno veselu u Zakuu

Objavljeno:

Kuvar iz Iraka podlegao je povredama koje je zadobio kada je upao u kazan u kojem se kuvala čorba za svatove. Nesrećni čovek je zadobio ozbiljne opekotine na 2/3 tela, kojima je podlegao u bolnici.

Stravična nesreća dogodila se 15. juna, kada je Isa Ismail pomagao da se pripremi hrana za veliko svadbeno veselu u Zakuu, prenosi Gulf News.

Dok je mešao čorbu koja je bila u džinovskom kazanu na podu, 25-godišnji mladić se okliznuo i upao u u hranu. Isu, inače oca troje dece, hitno su prevezli u bolnicu, gde je posle šest dana preminuo.

Kako su saopštili lekari Isa Ismail preminuo je 21. juna od posledica opekotina 3. stepena na 70 odsto tela.

Njegova smrt podigla je veliku buru u Iraku, pogotovo na društvenim mrežama, gde ugostiteljski radnici tvrde da rade u nemogućim uslovima i da mnogi restorani nemaju ispoštovane ni najosnovnije bezbednosne standarde.

Gulf News piše da je kazan, koji je toliko veliki da u njega može da stane čovek, bio spušten na pod kuhinje u trenutku kada se nesreća dogodila.

Prema rečima Zervana Hosnija, rođaka preminulog, mladi Isa je radio kao kuvar već osam godina.

- Kuvao je za svadbena veselja, daće, razne proslave... Poslednje dve godine radio je u dve sale za proslave i zarađivao 25.000 dinara dnevno (oko 14 evra) - rekao je Hosni za Middle East In-24.

Bonus video:

03:25

TEŽAK UZDAH BULETA GONCIĆA POVODOM SMRTI ANDREJA MARIČIĆA

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.