SKANDAL TRESE VELIKU BRITANIJU: Bivši ministar zdravlja i njegova ljubavnica napustili supružnike! (VIDEO)
Met Henkok, Foto: EPA / WILL OLIVER

AFERA TRESE RBITANIJU

SKANDAL TRESE VELIKU BRITANIJU: Bivši ministar zdravlja i njegova ljubavnica napustili supružnike! (VIDEO)

Ministar je podneo ostavku nakon što je osvanuo snimak na kojem se vidi kako ljubi svoju saradnicu

Objavljeno:

Afera nastavlja da trese Veliku Britaniju pošto je ljubavnica Meta Henkoka, sada bivšeg britanskog ministra zdravlja koji je dao ostavku pošto je prekršio pravilo socijalne distance i poljubio koleginicu, odlučila da napusti svog supruga milionera.

Đina Kolandadželo (43) dala je ostavku na mesto pomoćnice ministra zdravlja samo nekoliko sati nakon što je to učinio i sam Henkok, kada je u javnost procurio snimak njihovog strastvenog poljupca iz kancelarije u vreme strogih pandemijskih mera.

I bivši ministar je nakon 15 godina okončao svoj brak sa suprugom Martom, i to tik pre nego što je afera dospela u javnost, a dvoje preljubnika navodno već žive zajedno.

Kolandadželo je, piše Daily Mail, na društvenim mrežama objavila dva zanimljiva posta: "Što duže čekaš, poljubac je slađi" i "Radije bih umrla od strasti nego od dosade".

Neimenovani izvori tvrde kako je milioner Oliver Tres, vlasnik modnog lanca Oliver Bonas, ostao skhran nakon što je saznao za aferu i nakon što ga je supruga ostavila nakon 12 godina braka.

Prijatelji ljubavnika tvrde kako su Henkok i Đina zaljubljeni i kako žele da njihova veza uspe.

Isti izvori rekli su kako se u trenutku Henkokove ostavke par viđao oko šest nedelja, ali s obzirom na to da je Đina njegova pomoćnica postala još u septembru prošle godine, istražiće se je li njihova veza trajala i pre toga i postoji li sukob interesa.

I Henkok i Đina iz svojih dugogodišnjih brakova imaju po troje dece.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.