UGLEDALA SAM NJEGOVE VELIKE OČI KAKO VIRE IZ VODE: Onda me je ZGRABIO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

UGLEDALA SAM NJEGOVE VELIKE OČI KAKO VIRE IZ VODE: Onda me je ZGRABIO!

Ubrzo nakon što su skočili sa izletničkog broda u blistavu lagunu na kupanje.

Objavljeno: 14:22h

Oboje su prebačeni u bolnicu, Melisa sa dubokim ugrizima po telu, nogama, rukama i zglobu i slomljenom rukom.

Čuvarka u britanskom zoološkom vrtu, kojeg je krokodil napao dok je bio na odmoru sa sestrom bliznakinjom u Meksiku, rekao je da misli da će umreti.

Naime, Melissa Laurie (28) i njena sestra Georgia odlučile su da odu na noćno kupanje u bioluminiscentnoj laguni Manialtepec u blizini Puerto Escondida, surf odmarališta popularnog među Britancima.

Ubrzo nakon što su skočili sa izletničkog broda u blistavu lagunu na kupanje.

- Vrisnula sam, 'Sranje, krokodil! Moramo se odmah vratiti. Videla sam kako mu oči i glava vire iznad vode i u tom trenutku sam pomislila da smo u nevolji.

Melissa je opisala da se tada setila kako ga je vukao pod vodom.

- Sećam se vrištanja pod vodom. Mislila sam da ću umreti i nikada više neću videti porodicu i sestru “, rekla je za The Sun.

- Ne sećam se da sam izronila, sigurno sam se onesvestila. Nisam osetila ništa, nijednog bola, ali mislila sam da mi je otkinuo ruku na mestu gde me je ujeo - rekla je.

Posle nekoliko minuta pretraživanja, Georgia je pronašla Melissu kako pluta licem nadole. I dok je držala sestru u naručju i plivala prema čamcu, krokodil je ponovo napao, ali Džordžija je uspela da mu se odbije. Udarala ga je po glavi dok nije odustao.

Obe su prebačeni u bolnicu, Melisa sa dubokim ugrizima po telu, nogama, rukama i zglobu i slomljenom rukom. Zbog sepse je stavljena u indukovanu komu iz koje se sada probudila.

Roditelji sestara, Sue i Sean, odmah su odleteli u Meksiko da ih vide, a blizanakinje planiraju da se vrate u Britaniju umesto na planirano putovanje oko sveta, gde će Melissa nastaviti sa oporavkom.

Na pitanje da li se oseća herojem, Džordžija je odgovorila: 'Da mi je neko ispričao istu priču, rekla bih mu koliko je hrabar i da je heroj, ali ne osećam se tako, teško mi pada da verujem da je sve u meni kada mi neko kažemo takve komplimente.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.