DEVOJČICA PREŽIVELA PAD SA DRUGOG SPRATA ZGRADE U AUSTRIJI! Brat hteo da joj pokaže kako je lepo napolju
Ilustracija/Zgrada, Foto: Profimedia

strašna nesreća u austriji

DEVOJČICA PREŽIVELA PAD SA DRUGOG SPRATA ZGRADE U AUSTRIJI! Brat hteo da joj pokaže kako je lepo napolju

Kako bi bebi pokazao kako je lepo napolju, mališan je devojčici pomogao da sedne na prozor uveren da je bezbedno pošto je prozor imao komarnik

Objavljeno:

Devojčica stara samo godinu ipo dana danas je, samo pukom srećom, preživela pad sa drugog sprata jedne zgrade u Austriji i prošla bez težih povreda.

Nesreća se dogodila jutros u jednom naselju u Gornoj Austriji, nakon što ju je stariji brat uveo u sobu u kojoj je bio otvoren prozor.

Kako pišu austrijski mediji, majka je ujutru otvorila prozor na sobi kako bi se luftiralo, a svesna da u stanu ima malu decu, majka je zaključala vrata od sobe i sklonila ključ. Međutim, njen četvorogodišnji sin uzeo je ključ u trenutku dok je ona ubacivala veš u mašinu, otključao vrata od sobe i u nju ušao sa sestricom.

Kako bi bebi pokazao kako je lepo napolju, mališan je devojčici pomogao da sedne na prozor uveren da je bezbedno pošto je prozor imao komarnik.

U sledećem trenutku malecka je probila komarnik i sletela sa šest metara visine. Otac je čuo da nešto puca, a potom udarac i glasan plač deteta. On je sleteo ispred zgrade i pozvao hitnu pomoć.

Kako navode mediji, dete je zadobilo samo lakše povrede, ali je iz predostrožnosti helikopterom prevezeno u bolnicu na detaljna ispitivanja.

Bonus video:

01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.