TINEJDŽERKA USPELA DA SE IZBORI SA POKUŠAJEM OTMICE: Došli blatnjavim kolima, suvozač pokušao na silu da je uvuče!
Ilustracija, Foto: Profimedia

I DALJE U ŠOKU

TINEJDŽERKA USPELA DA SE IZBORI SA POKUŠAJEM OTMICE: Došli blatnjavim kolima, suvozač pokušao na silu da je uvuče!

Čovek kojeg nije poznavala izašao je sa suvozačevog sedišta i zgrabio je pre nego što je uspela da pobegne

Objavljeno: 21:41h

Jedna tinejdžerka je uspela da se izbori protiv pokušaja otmice nakon što je muškarac pokušao da je uvuče u blatnjavi auto nasred ulice. Devojčica je pešačila do škole u ​​Voltem Forestu, istočni London u sredu, 16. juna, kada se automobil zaustavio u njenoj blizini.

Čovek kojeg nije poznavala izašao je sa suvozačevog sedišta i zgrabio je pre nego što je uspela da pobegne. Tinejdžerka, koja nije povređena u incidentu, otrčala je u školu i ispričala osoblju šta se dogodilo.

Osumnjičeni je opisan kao Azijat, star oko 20 godina, srednje telesne građe (visok oko 185 cm) i kratke crne kose. Na sebi je imao sivu majicu, tamnoplave farmerke, crne trenirke i crnu masku za lice.

Automobil iz incidenta opisan je kao bela Kia sa pet vrata, prljavog izgleda sa blatnjavim gumama. Vozač automobila nije opisan.

- Srećom niko nije povređen u ovom incidentu, ali potpuno razumem koliko će ovo zabrinutosti izazvati - rekla je detektivka Džodi Taf.

- Želim da uverim našu zajednicu da je istraga ovog incidenta prioritet, policajci su vršili istrage i prikupljali dokaze i ti dokazi će se brzo pratiti. U međuvremenu, mi osiguravamo da su naši službenici u potpunosti informisani o incidentu i uspostavljamo dodatne patrole kako bismo uverili i zaštitili ljude - dodala je ona, piše britanski "The Sun".

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.