OGLASILA SE ZAHAROVA SA LEPOM VEŠĆU: Došlo je do PRVOG POMAKA u odnosu Amerike i Rusije
Marija Zaharova, Foto: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

dobro je

OGLASILA SE ZAHAROVA SA LEPOM VEŠĆU: Došlo je do PRVOG POMAKA u odnosu Amerike i Rusije

Ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov i američki u Rusiji Džon Saliven pre nekoliko meseci vraćeni su na konsuiltacije u matične zemlje zbog naraslih tenzija između SAD i Rusije

Objavljeno:

Ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov, koji je ranije pozvan u Moskvu na konsultacije o stanju rusko-američkih odnosa, vratiće se u Vašington sledeće nedelje, izjavila je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

- Naravno da svi žele da saznaju informaciju o ambasadoru Ruske Federacije u SAD (Anatoliju Antonovu). Verujemo da će narednu radnu nedelju provesti u Vašingtonu - izjavila je Zaharova na konferenciji za novinare, a prenosi ruska agencija Tas s.

Antonov je bio privremeno opozvan od marta. Ruski predsednik Vladimir Putin je prethodno izjavio da se sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom, tokom samita u Ženevi, saglasio da se na svoja radna mesta vrate ruski i američki ambasadori u SAD, odnosno Rusiji.

Ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov i američki u Rusiji Džon Saliven pre nekoliko meseci vraćeni su na konsuiltacije u matične zemlje zbog naraslih tenzija između SAD i Rusije.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.