VATROGASAC OTIŠAO NA TEREN, zatekao MRTVU ĆERKU u slupanom autu! NE DAJ BOŽE NIKOME, velika tragedija
Vatrogasac, ilustracija, Foto: Profimedia

užas u britaniji

VATROGASAC OTIŠAO NA TEREN, zatekao MRTVU ĆERKU u slupanom autu! NE DAJ BOŽE NIKOME, velika tragedija

Vatrogasac se od svoje ćerke oprostio nekoliko sati pre, kada je pozdravila svoje roditelje jer je išla na plažu

Objavljeno:

Kada su ga pozvali na intervenciju, 47-godišnji vatrogasac Adrian Smit mislio je da se radi o još jednoj teškoj nesreći. Dolaskom na mesto nesreće, Adrian je pronašao svoju ćerku mrtvu u olupini automobila. Ova velika tragedija dogodila se u britanskom Broadhavenu kada se automobil 21-godišnje Ele prevrnuo u zavoju, a u njega su se potom zabila još dva automobila, prenosi Mirror. Ela je preminula na licu mesta, a vozači druga dva automobila teško su povređena.

- Ne možete ni zamisliti kako se Adrian oseća. Mislim da je najveća noćna mora svakog radnika u hitnim službama pronaći svoju decu na mestu nesreće, rekao je porodični prijatelj.

Vatrogasac se od svoje ćerke oprostio nekoliko sati pre, kada je pozdravila svoje roditelje jer je išla na plažu. Na društvenim mrežama objavio je fotografiju sebe i mlade Ele kako plešu na zabavi dok je još bila dete.

- Devastirani smo ovim događajem, Ela je bila voljena ćerka, sestra i unuka. Ona je bila jedna prekrasna devojka koja će nam svima nedostajati. Hteli bismo zahvaliti svima na podršci u ovim teškim vremenima, napisao je Adrian na svom profilu. Kao i porodica, prijatelji i poznanici šokirani su ovom vešću, govoreći da je Ela bila jedna od najboljih i najpristojnijih devojaka koju su znali. - Uvek nam je ulepšava dane svojom pozitivom. U potpunosti smo devastirani, kazao je vlasnik doma za starije i nemoćne u kojem je Ela radila kao medicinska sestra.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.