ČUVENA NOVINARKA PODELILA TUŽNU VEST: Dijagnostikovan joj je RAK JAJNIKA!
Kristijan Amampur, Foto: Printscreen/Youtube

BOLEST

ČUVENA NOVINARKA PODELILA TUŽNU VEST: Dijagnostikovan joj je RAK JAJNIKA!

Javljajući se iz svog doma u Londonu, rekla je da je srećna što ima zdravstveno osiguranje, kao i odlične doktore koji je leče u Velikoj Britaniji

Objavljeno:

Čuvena novinarka američke televizijske mreže Si-En-En Kristijan Amampur objavila je da joj je dijagnostikovan rak jajnika.

Amanpur (63) jedna od najpoznatijih novinarki sveta, poznata i po pristrasnom izveštavanju za vreme ratova na prostorima bivše Jugoslavinje, zbog dijagnoze se nije pojavljivala u programu poslednje četiri nedelje.

"Imala sam uspešnu operaciju kako bih uklonila karcinom, a sada prolazim nekoliko meseci hemoterapije radi najbolje moguće dugoročne prognoze", rekla je Amanpur.

Kako prenosi sajt njene medijske kuće, ona je istakla da je rak jajnika previše čest i da pogađa milione žena širom sveta.

Istakla je važnost rane dijagonostike i pozvala je sve žene da se edukuju o ovoj bolesti, da idu na redovne preglede i da uvek slušaju svoja tela.

Javljajući se iz svog doma u Londonu, rekla je da je srećna što ima zdravstveno osiguranje, kao i odlične doktore koji je leče u Velikoj Britaniji.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.