TINEJDŽER I NJEGOVA DEVOJKA UBILI NJENOG OCA: Danijelovo telo PRONAĐENO UGLJENISANO, a motiv ne može BITI GROZNIJI
Dečko i devojka, Foto: Printscreen/Youtube

KATASTROFA

TINEJDŽER I NJEGOVA DEVOJKA UBILI NJENOG OCA: Danijelovo telo PRONAĐENO UGLJENISANO, a motiv ne može BITI GROZNIJI

Policiji je znatno olakšan posao kada se na JuTjubu pojavio skandalozan snimak na kojem se Aron i Sijeri kikoću od sreće

Objavljeno: 19:24h

Tinejdžerka Sijera Helset (16) i njen momak Aron Gerero (18) optuženi su za ubistvo devojčinog oca Danijela Helseta (45).

Sijera i Aron prvi su osumnjičeni za Danijelovu smrt, nakon što je njegovo ugljenisano telo pronađeno u zapaljenoj kući kraj Las Vegasa, prenosi KLAS.

Policiji je znatno olakšan posao kada se na JuTjubu pojavio skandalozan snimak na kojem se Aron i Sijeri kikoću od sreće.

– Dobro došli ponovo na naš JuTjub kanal. Treći dan otkako smo ubili nekog – rekao je Aron smejući se u kameru.

– Hej, ne pričaj o tome u kameru – rekla mu je Sijera.

– Vredelo je – dodao je Gerero direktno priznavši zločin.

Aron je po svojoj prilici bio taj koji je predložio Sijeri da se reše njenog oca, budući da im je pravio probleme zbog veze, odnosno nije je odobravao.

Gerero je došao na ideju da se jedne večeri ušunja u njegovu kuću. Sijera mu je prethodno dala ključeve, a on je ubio Danijela, nakon čega je zapalio kuću.

Potom su se odvezli očevim kolima iz Nevade, ali su nekoliko dana kasnije, odnosno nakon objavljenog snimka uhapšeni u Solt Lejk Sitiju.

Iako su se u policiji oboje branili ćutanjem, pronađena je prepiska Arona Gerera sa nekim pratiocima na mrežama gde je napisao da je počinio zločin kako bi se proslavio.

Kada mu je advokat saopštio šta ga čeka i da će najverovatnije u slučaju da bude proglašen krivim dobiti do 40 godina zatvora, Gereru je pao mrak na oči. Već nekoliko dana odbija da jede i sada proklinje dan kada je počinio zločin.

Bonus video:

09:43

Dečak iz Obrenovca je najmlađi automehaničar u Srbiji

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.