MISTERIJA NESTANKA MALENE MEDI BI MOGLA USKORO BITI REŠENA: Policija ima nesvakidašnju pomoć u istrazi!
Madelejn Meken, Foto: Printscreen Youtube

nestala

MISTERIJA NESTANKA MALENE MEDI BI MOGLA USKORO BITI REŠENA: Policija ima nesvakidašnju pomoć u istrazi!

Prošle godine je Kristijan Brukner (44) imenovan kao glavni osumnjičeni za nestanak devojčice u portugalskom Praia da Luzu 2007. godine

Objavljeno:

Hans Kristijan Volters, voditelj istrage slučaja nestanka Madelejn Meken za The Mirror je rekao da su zadovoljni napretkom istrage poslednjih godinu dana i smatra da bi se slučaj mogao rešiti kroz par meseci. Dodao je da su primili zanimljive informacije koje bi mogle pomoći u napretku istrage.

- Zadovoljni smo odgovorom na naš poziv za svedoke. Nažalost, nisu odgovorena sva naša pitanja - kaže Volters.

Prošle godine je Kristijan Brukner (44) imenovan kao glavni osumnjičeni za nestanak devojčice u portugalskom Praia da Luzu 2007. godine. Volters je rekao da će Brukner biti ispitan na samom kraju istrage.

Policija je za Bruknera saznala još 2017. godine, ali je tek prošle godine iznela sumnje u javnost. Od tada su intervjuisani mnogi svedoci, uključujući i Bruknerovu bivšu devojku koja je rekla da ju je brutalno napao.

Volters kaže da su hteli da pronađu dovoljno informacija kako bi sa tim izašli u javnost s tim te da su od onda pronašli mnogo delova slagalice, ali ne može otkriti detalje.

Nemačka policija dobija pomoć i od vidovnjaka Majkla Šnajdera (50) koji tvrdi da je Medi mrtva i da se njeno telo nalazi 10-ak kilometara od odmarališta iz kog je nestala 2007. godine. Šnajder kaže da je srećan što nemačka policija ozbiljno shvata njegovu pomoć:

- Ne dajem takve informacije olako i bez konstantnog samoispitivanja jer sam svestan odgovornosti koju imam - kaže Šnajder.

- Često imaš reputaciju čudaka ili nekoga ko samo želi da nekome izmuze novac. To boli, ja nikad ne uzimam novac.

Šnajder je prošli mesec pomogao u pronalasku nestalu ženu koja je pronađena nakon 36 sati, na koordinatama koje je dao policiji, a u januaru je pomogao pronaći par koji je nestao iz svog doma u Italiji.

Bonus video:

02:59

JANJIĆ U USIJANJU DANA: Nemačka je savetovala da prihvatimo NEMAČKI MODEL, Tadić nije shvatio!

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.