TUNIS POOŠTRIO USLOVE ZA TURISTE: Od 1. juna su OVI dokumenti OBAVEZNI za ulazak !
Rigorozne mere, Foto: Profimedia

letovanje

TUNIS POOŠTRIO USLOVE ZA TURISTE: Od 1. juna su OVI dokumenti OBAVEZNI za ulazak !

Oni koji nisu vakcinisani, moraće da prikažu negativan PCR test sa QR kodom!

Objavljeno:

Obaveštavaju se svi inostrani turistički partneri da će od 1. juna 2021. važiti sledeći uslovi za ulazak u Tunis.

Negativan PCR test neće više biti potreban putnicima koji dolaze u Tunis a koji ispunjavaju sledeće kriterijume:

- putnici koji su primili dve doze vakcine pod uslovom da pokažu potvrdu sa QR kodom i - putnici koji su se zarazili virusom kovidom 19 najmanje 6 nedelja pre ukrcavanja, pod uslovom da pokažu lekarsko uverenje izdato od nadležnih vlasti. Svi putnici stariji od 12 godina koji ne ispunjavaju uslove navedene u tački (1) obavezno moraju pokazati negativan PCR test, sa QR kodom ili da je izdat od nadležnih zdravstvenih vlasti, koji nije stariji od 72 sata u trenutku ukrcavanja. Individualni putnici nerezidenti koji ne ispunjavaju kriterijume navedene u tački (1) pozivaju se da pokažu potvrdu pod zakletvom kojom se obavezuju da će provesti 7 dana u samoizolaciji u svom hotelu.

Putnici nerezidenti koji u Tunis dolaze čarter ili redovnim letovima (sa rezervisanim sedištima) u okviru organizovanih i Inclusive Tour putovanja moraju:

- da ostanu u grupama odmah po dolasku u Tunis, prilikom turističkog transporta, smeštaja i putovanja unutar i izvan objekata turističkog smeštaja, - da striktno poštuju Sanitarni protokol turizma Tunisa za borbu protiv kovida 19, - po dolasku, vršiće se nasumični brzi testovi za nekoliko putnika. Svaki pozitivan slučaj biće smešten u izolaciju u za to namenjenom centru. Pozivaju se prijemne agencije da obezbede rigoroznu primenu gore navedenih uslova kako bi se garantovalo nesmetano odvijanje turističke sezone.

Bonus video:

01:47

Ovo su cene smeštaja i prevoza do poznatih letnjih destinacija

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.