Napad na američki razarač: Dva projektila ispaljena sa obale Jemena!
Foto: Profimedia

pokušaj napada

Napad na američki razarač: Dva projektila ispaljena sa obale Jemena!

Kako je saopšteno iz Pentagona, ploveći duž obale Crvenog mora u blizini Jemena, u roku od 60 minuta upućena su dva projektila prema njima, ali su oba pala u vodu pre nego su došli do broda
Objavljeno:

Američki ratni razarač "Mejson" gađan je dva puta u roku od sat vremena u Crvenom moru, ali nijednom nije pogođen i nije bilo žrtava.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je saopšteno iz Pentagona, ploveći duž obale Crvenog mora u blizini Jemena, u roku od 60 minuta upućena su dva projektila prema njima, ali su oba pala u vodu pre nego su došli do broda.

Agencija Asošiejted pred navodi da je prethodno jedan brod iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pretrpeo veliku štetu u sličnom napadu

U međuvremenu, sa teritorije Jemena je ispaljen je još jedan projktil a meta je, kako se čini, bila saudijska vazduhoplovna baza u brlizini Meke, što je dosada napad najdublje u teritoriju te zemlje koji su izvršili šiitski pobunjenici i njihovi saveznici.

Huti su ispalili niz projektila na Saudijsku Arabiju od kada je koalicija arapskih zemalja predvođena Saudijskom Arabijom pokrenula ofanzivu protiv njih u Jemenu u martu 2015. godine.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.