NASMRT PRETUKLI PROFESORA JER JE PRIJAVIO DA KRŠE MERE: Udarali da palicama i šutirali, pa ostavili u jarku da umre
Tuča, Foto: Aleksandra Čolić

HOROR

NASMRT PRETUKLI PROFESORA JER JE PRIJAVIO DA KRŠE MERE: Udarali da palicama i šutirali, pa ostavili u jarku da umre

Njega su četiri osobe pretukle drvenim pendrecima i ostavile da leži na zemlji, a pronašli su ga prolaznici

Objavljeno:

Nino Čengić (35) profesor engleskog jezika u Ekonomskoj školi u Varaždinu pretučen je u noći sa petka na subotu u varaždinskom okrugu Graberje.

Njega su četiri osobe pretukle drvenim pendrecima i ostavile da leži na zemlji, a pronašli su ga prolaznici i hitno prevezli u bolnicu gde je zbog zadobijenih povreda preminuo.

Policija je podnela krivičnu prijavu za ubistvo protiv četiri osobe. To su 24-godišnja ženska osoba i tri muške osobe starosti 20, 25 i 29 godina, a tokom dana bi navodno trebalo da ih iz policijske stanice odvedu u istražni zatvor.

Incidentu je navodno prethodila činjenica da je profesor prvo prijavio klub. koji se nalazio u blizini mesta događaja, zbog kršenja epidemioloških mera, radnog vremena i slično.

Napadači su počeli da ga šamaraju, navodno ga tukući katancem za bicikl i drvenim pendrecima po glavi, pa čak i šutirajući ga. Tada su mu razbili mobilni telefon, uništili dokumente i uzeli patike i na kraju mokrili po njemu. Navodno je jedan od optuženih sve to snimio svojim mobilnim telefonom.

Kako prenose hrvatski mediji, Nino Čengić je zamenio nastavnicu engleskog jezika u Ekonomskoj školi u Varaždinu. Članovi kolektiva opisuju ga kao pristojnog kolegu koji je svoj posao obavio pravilno i u šoku je nakon što je saznao šta se dogodilo prošlog vikenda, prenose tamnošnji mediji

Bonus video:

08:40

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.