DEČAK PRONAĐEN MRTAV U ŠUMI: Policija objavila fotografiju, jedna mama greškom pomislila da je NJEN SIN! (FOTO)
Fotografija dečaka, Foto: Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD)

las vegas

DEČAK PRONAĐEN MRTAV U ŠUMI: Policija objavila fotografiju, jedna mama greškom pomislila da je NJEN SIN! (FOTO)

Fotografiju je policija Las Vegasa dobila od Nacionalnog centra za nestalu i eksploatisanu decu dok rade na njegovoj identifikaciji

Objavljeno:

Policija Las Vegasa objavila je novu, digitalno poboljšanu fotografiju dečaka čije je telo pronađeno na stazi u šumi u blizini grada u petak ujutru.

Fotografiju je policija Las Vegasa dobila od Nacionalnog centra za nestalu i eksploatisanu decu dok rade na njegovoj identifikaciji.

- Molimo nastavnike da obrate pažnju na ovu novu, digitalno poboljšanu fotografiju. Detektivi veruju da žrtva ima između osam i 12 godina, teška je 55 kilograma i visoka 149 centimetara. Zbog lokacije tela, žrtva je možda živela u Las Vegasu, Pahrumpu, Bejkeru ili drugim okolnim gradovima - saopštila je policija.

Jedna žena je ranije greškom identifikovala žrtvu kao svog osmogodišnjeg sina. Naime, ona je pozvala policiju nakon što je objavljen prvi crtež i identifikovala ga nakon što je videla fotografije tela.

U subotu ujutru, nakon što je policija održala konferenciju za medije povodom pronalaska tela, službenici su dobili informaciju da je dečak, za kog su mislili da je mrtav, zapravo na kampovanju sa svojim ocem i 11-godišnjim bratom.

Las Vegas, Dečak
foto: Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD)

- Oni su bili na kampovanju u području centralne Jute u kojem nema dometa - dodala je policija.

Policajci su potvrdili da su dečaci i njihov otac bezbedni.

Dete proglašeno mrtvo na licu mesta

Dečak je pronađen kako leži na stazi oko 7:45 sati u petak u šumskom području. Njegovo telo je pronašao planinar. Radnici Hitne pomoći proglasili su ga mrtvim na licu mesta, prenosi CNN.

Vlasti za sada nisu objavile informacije o povredama na telu, dok će uzroke i detalje smrti objaviti kancelarija mrtvozornika okruga Klark.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.