GLAVNA BRITANSKA LUKA BLOKIRANA: Demonstranti protestvovali zbog rastućeg broja MIGRANATA!
Ilustracija, Foto: Uprava carine

LUKA DOVER

GLAVNA BRITANSKA LUKA BLOKIRANA: Demonstranti protestvovali zbog rastućeg broja MIGRANATA!

Od početka godine malim čamcima je do Velike Britanije stiglo više od 3.100 migranata, gotovo duplo više nego u istom periodu 2020

Objavljeno: 19:38h

Pristup kamiona terminalu u glavnoj britanskoj luci Dover danas je uspelo da blokira svega oko 50 britanskih demonstranata, nezadovoljnih zbog rastućeg većeg broja migranata koji čamcima preko Lamanša pokušavaju da uđu u tu zemlju.

Antimigrantski nastrojeni demonstranti nosili su zastave Engleske, uzvikivali "Engleske ulice!" i remetili rad te veoma prometne luke iako je tamo bilo mnogo policajaca pošto su vlasti očekivale proteste tokom produženog vikenda koji nezvanično označava početak leta.

Lepše vreme koriste migranti koji u sve većem broju pokušavaju da pređu kanal Lamanš, izmedju Francuske i Velike Britanije.

Od početka godine malim čamcima je do Velike Britanije stiglo više od 3.100 migranata, gotovo duplo više nego u istom periodu 2020.

U Doveru je i ranije bilo antimigrantskih demonstracija koje su i u septembru prošle godine izazvale obustavljanje saobraćaja.

Bonus video:

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.