UČITELJ GLUME MONSTRUM TAJNO SNIMAO UČENICE DOK SE PRESVLAČE: Imamo JEZIV slučaj, HOROR ŠTA JE SVE OTKRIVENO
Rafael Šklovski, Foto: Fairfax County Police

JEZIVO

UČITELJ GLUME MONSTRUM TAJNO SNIMAO UČENICE DOK SE PRESVLAČE: Imamo JEZIV slučaj, HOROR ŠTA JE SVE OTKRIVENO

Njegov advokat Edvard Ungvarski kaže da je Šklovski pod lekovima, da je u depresiji i ne vidi izlaz u životu

Objavljeno: 18:04h

Rafael Šklovski (38), učitelj glume u srednjoj školi Herndon u Virdžiniji proglašen je krivim za nedozvoljeno snimanje učenika pre i posle časova u svlačionici, kao i za posedovanje dečje pornografije na svom telefonu i laptopu.

Policija je posle dojave i otkrića kamere u garderobi svlačionice za devojčice pretresom ustanovila da Rafael poseduje oko 8.000 kompromitujućih slika, što onih koje je sam načinio, što onih sa interneta.

Učitelj je godinu dana tajno snimao učenice dok se presvlače, a onda bi im izigravao, kako kažu neki roditelji, “drugog oca”, koliko je želeo da izgleda fin i pažljiv.

Niko nije mogao da nasluti da on snima učenice sve dok jedna od njih nije primetila crvenu lampicu i telefon u ćošku iznad garderobera. Tada su slučaj prijavile roditeljima, koji su alarmirali školu i policiju.

– Jedna od drugarica moje ćerke jurila je nekog insekta po svlačionici i on je pobegao u ćošak. Tada su videle pored dve stare kartonske kutije uključen telefon. Ko zna dokle bi taj monstrum snimao našu i drugu decu u budućnosti da sada nije otkriven – kaže Helen Trevejn, jedna od majki čija je ćerka bila na meti pedofila.

Istragom je utvrđeno i da je Rafael Šklovski pre šest meseci pokušao da obljubi jednu 15-godišnju učenicu koja od straha do njegovog hapšenja nije smela da pisne.

– Plašila se da će da nastrada zajedno sa učiteljom ako kaže nešto. Rekla je da joj je on puno pomogao u otvaranju i glumi i smatrao je da je njena moralna obaveza da mu dopusti da ode i korak dalje u tom odnosu – kaže izvor policije iz škole Herndon u kojoj se odigralo sve ovo.

U telefonu profesora glume pronađene su i mnogobrojne slike učenica sa Fejsbuka i drugih mreža. Ispostavilo se da bi on otvarao lažne naloge predstavljajući se kao momak iz druge škole kojem se dopada žrtva.

– Ukupno 10 devojčica koje su išle u školu glume bile su na meti Šklovskog. Ostali ga nisu toliko interesovali – navodi izvor za Vašington post.

Rafaelu Šklovskom preti 37 godina zatvora. Njegov advokat Edvard Ungvarski kaže da je Šklovski pod lekovima, da je u depresiji i ne vidi izlaz u životu.

– Shvatio je šta je uradio i duboko se kaje. Već je krenuo sa terapijama, želi da nikad više ne ponovi to što je uradio. Mogu slobodno da kažem da mu zatvor neće teže pasti od ličnog pakla u kome se sad nalazi – rekao je Ungvarski.

Bonus video:

00:55

ESPRESO ANKETA: Da li često posećujete muzeje?

(Espreso/Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.