DEJVID GETA NAPRAVIO KONCERT ZA PAMĆENJE: Na njemu 15.000 ljudi, POLAKO SE SVE VRAĆA U NORMALU
Foto: Profimedia

KONCERT ZA PAMĆENJE

DEJVID GETA NAPRAVIO KONCERT ZA PAMĆENJE: Na njemu 15.000 ljudi, POLAKO SE SVE VRAĆA U NORMALU

Ovaj koncert jasan je pokazatelj brzine kojom se Sjedinjene Američke Države otvaraju nakon strogih restrikcija tokom globalne pandemije virusa COVID-19

Objavljeno: 19:51h

David Geta, francuski haus muzičar, di-džej i najuticajniji svetski muzički producent, nastupio je prošle nedelje pred 15.000 ljudi u njujorškom Medison Skver Gardenu, tokom poluvremena NBA utakmice između Njujork Niksa i Atlanta Hoksa.

U videu koji je veoma brzo postao viralan na društvenim mrežama, Geta je izvodio svoju novi singl “Heartbreak Anthem“, u čijem su nastanku učestvovali i švedski elektro haus duo "Galantis" i britanska pop grupa "Litl Miks".

Ovaj koncert jasan je pokazatelj brzine kojom se Sjedinjene Američke Države otvaraju nakon strogih restrikcija tokom globalne pandemije virusa COVID-19.

Čak 48 od 50 saveznih država, među kojima su Florida, Teksas i Džordžija, značajno su ublažile, a mnoge čak i ukinule restrikcije, a jedan od najvećih gradova Amerike koji se ubrzano vraća u normalu jeste upravo Njujork.

Ovaj događaj predstavlja samo još jedan u nizu onih koji se proteklih nekoliko meseci dešavaju širom Amerike.

Prvi sportski događaj bez zaštitnih maski i fizičke distance odigran je u Teksasu početkom aprila, a reč je o meču između Teksas Rendžersa i Toronto Blu Džejsa, kojem je prisustvovalo više od 38.000 ljudi.

Ovaj meč podstakao je otvaranje sportskih događaja, festivala i koncerata bez ikakvih restrikcija, među kojima najposećeniji broje preko 73.000 ljudi, a nedeljama nakon njihovog održavanja porasta broja novozaraženih nije bilo.

David Geta, dobitnik brojnih nagrada, među kojima se izdvajaju čak dva Gremija i dva proglašenja za najboljeg svetskog di-džeja, ove godine biće glavna atrakcija novosadskog "EXIT" festivala, koji će se održati od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Pored Gete, svoje nastupe potvrdila su i neka od najvećih regionalnih i svetskih imena muzičke scene, među kojima su i Đ Snake, Sabaton, Nina Kravic, Tajga, Solomun, i mnogi drugi.

Bonus video:

02:26

UDARILA GROBARKA NA ZVEZDAŠICU U CENTRU BEOGRADA PRED DERBI Imamo HAOS snimak - PAZITE SAMO ŠTA SU IMALE DA KAŽU!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.