ŽENA DOŽIVELA ŠOK NA POROĐAJU! Doktori rekli da nosi sedmorke, FRAPIRALI se kad su krenuli da uzimaju bebe u ruke
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRVI PUT SE DOGODILO U MAROKU

ŽENA DOŽIVELA ŠOK NA POROĐAJU! Doktori rekli da nosi sedmorke, FRAPIRALI se kad su krenuli da uzimaju bebe u ruke

Znala je da nešto nije u redu

Objavljeno:

Dvadesetpetogodišnja žiteljka Malija Halima Sise donela je ovih dana na svet čak devetoro dece, iako joj je rečeno da nosi sedmorke.

Halima je još u prvom delu trudnoće privlačila ogromnu pažnju tamošnjih medija, ali i onih u okruženju, pa je zbog boljih bolničkih uslova pristala da se porodi u susednom Maroku.

Ovoj hrabroj ženi doktori su uporno nedeljama unazad govorili da nosi sedmorke, uprkos tome što je ona po svom unutrašnjem osećaju smatrala da “tu ima još neka beba”.

Na kraju su se svi frapirali kada je na svet donela pet devojčica i četiri dečaka. Što je najlepše u priči, svi su dobro i zdravi su, što nije podrazumevajuća stvar kada se radi o ovakvom tipu trudnoća.

– Ona je odmah posle porođaja jedva čekala da nam svima ‘natrlja noseve’ govoreći nam kako je znala da nosi više beba. Nismo mi krivi, ultrazvuk je i u Maliju i ovde u Maroku u bolnici uvek pokazivao da se u njenom stomaku nalazi sedam beba. Presrećni smo što su svi dobro – rekao je jedan od doktora bolnice u kojoj se Halima Sise porodila.

Novinari iz sela u Maliju odakle je ova žena, obišli su Haliminu familiju i prijatelje.

– U ovom selu ima puno blizanaca i trojki, ali devetorke nikad nismo imali. Otac je van sebe od sreće, već nekoliko dana lumpuje bez prestanka. Halima je jedna dobra i poštena žena koja je od samog starta trudnoće govorila da će imati jako mnogo dece, tako da joj se sad želja ‘iz cuga’ ispunila – rekla je Fatima Bajak iz sela u Maliju.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.