DA SE NAJEŽIŠ! Otac koji je snimao kako teši svoju deci tokom Izraelskih napada na Gazu je UBIJEN! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

PA OVO NEMA SMISLA VIŠE...

DA SE NAJEŽIŠ! Otac koji je snimao kako teši svoju deci tokom Izraelskih napada na Gazu je UBIJEN! (VIDEO)

Sukobi između Palestine i Izraela ne posustaju, sve su jači i jači. Jedan Palestinac, Ahmed Mansi, je odlučio da snimi kako izgleda jedan dan u njegovoj kući dok iznad njih lete izraelske rakete

Objavljeno:

Dokle će više ovaj rat trajati? Do kada će porodice biti u strahu da li će doživeti naredni dan? Do kada će porodice biti rastavljene? Niko nema odgovor. Svi se nadamo što pre.

Sukobi između Palestine i Izraela ne posustaju, sve su jači i jači. Jedan Palestinac, Ahmed Mansi, je odlučio da snimi kako izgleda jedan dan u njegovoj kući dok iznad njih lete izraelske rakete.

Ono što je potresno jeste da nemaju kuda, da mogu jedino da se mole Bogu i da se nadaju da ih neće pogoditi raketa. Njegova deca su u neprestanom strahu, ne mogu da se opuste, da se igraju, jer čim čuju raketu odmah se kriju kod svog oca.

Ono što je ovde najpotresnije jeste što su upravo ta mala deca izgubila svoje pravo sklonište, ne mislimo na kuću, nego na njihovog oca. Više nema ko da ih teši, ljubi i grli i da im govori da će sve biti uredu.

Kako saznajemo, Ahmed je ubijen tokom vazdušnih napada Izraela na Pojas Gaze.

Bonus video:

00:05

ANA KORAĆ OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM?! Starleta se oglasila iz Dubaija: Drže se za ruke, sve puca od romantike!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.