ZAPALJENI AUTOMOBILI, VATROMET I NAPADI NA POLICIJU! U Aržanteju sve podseća na građanski rat! (VIDEO)
Policija, Foto: Twitter/printscreen

užas

ZAPALJENI AUTOMOBILI, VATROMET I NAPADI NA POLICIJU! U Aržanteju sve podseća na građanski rat! (VIDEO)

Na njima se vide zapaljeni automobil, neki od njih su prevrnuti na krov i grupe kako ispaljuju vatromet na policiju koja pokušava da interveniše, prenose francuski mediji.

Objavljeno:

U francuskom gradu Aržanteju u departmanu Dolina Oaze snimljene su scene kao iz građanskog rata. Na ulicama se policija sukobila sa narodom.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci nasilja u francuskom gradu koji se nalazi nedaleko od Pariza. Na njima se vide zapaljeni automobil, neki od njih su prevrnuti na krov i grupe kako ispaljuju vatromet na policiju koja pokušava da interveniše, prenose francuski mediji.

​Ovaj grad je često poprište nasilja i sukoba sa policijom otkako je u maju prošle godine poginuo osamnaestogodišnji mladić po imenu Sabri. On je izgubio život na motociklu, a u blizini udesa se nalazio i policijski automobil.

​I dok je zvaničnom istragom utvrđeno da se radi o nesreći „u kojoj nije učestvovala treća strana“, porodica nastradalog mladića optužuje policiju da je odgovorna za njegovu smrt i traži dalju istragu.

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.