PRISLONIO JE MILANU PIŠTOLJ NA GRUDI I ONDA SE ZAČUO PUCANJ: Jezivi detalji ubistva SRBINA u Americi (VIDEO)
Milan Lončar i njegove ubice, Foto: FB/Printscreen

SUĐENJE

PRISLONIO JE MILANU PIŠTOLJ NA GRUDI I ONDA SE ZAČUO PUCANJ: Jezivi detalji ubistva SRBINA u Americi (VIDEO)

U sudnici su bili i majka i sestra nastradalog mladića, ali i Milanova devojka Olivija Gorski

Objavljeno:

U Filadelfiji je počelo suđenje osumnjičenom za ubistvo Srbina Milana Lončara koji je upucan u januaru dok je šetao psa.

Tokom pripremnog ročišta u sudnici, kako prenosi Telegraf, prikazan je video snimak na kome se vidi kako Milan šeta sa psom, kad ga iznenada presreću dvojica muškaraca i kreću da ga pljačkaju, a jedan mu drži pištolj prislonjen na grudi. Nakon što su mu pretresli džepove Milana su upucali.

Kamere su snimile kako dvojica napadača beže i kako Milan krvav pokušava da pozove nekog telefonom, a potom pada na pločnik. Kad je policija stigla posle nekoliko minuta i dalje je čvrsto držao povodac. Odmah je prebačen u najbližu bolnicu gde je ubrzo proglašen mrtvim.

Džozefus Dejvis (20), jedan od osumnjičenih za ubistvo, koji je živeo nekoliko ulica dalje od mesta pucnjave, nem je sedeo u sudnici u utorak. Čak sedmorica policajaca svedočila su o snimku sa nadzornih kamera, odeći koju je Dejvis nosio, a koju su kamere snimile i tragovima baruta koji je pronađen na njegovoj jakni.

U sudnici su bili i majka i sestra nastradalog mladića, ali i Milanova devojka Olivija Gorski.

Inspektor Torsten Luk, koji je radio na prikupljanju dokaza i snimaka sa video nadzora, objasnio je kako su posle pucnjave, koja se dogodila oko 19 sati, dvojica osumnjičenih krenuli da beže u pravcu juga preko parkinga i preskačući ogradu. Kasnije su ih kamere snimile kako šetaju u obližnjoj ulici, a potom su usnimljeni kako ulaze u ulicu gde je Dejvis živeo.

Nedugo potom snimljeni su kako ulaze na zadnje sedište ukradenog automobila "ford fokus", a oko 20.30 sati taj automobil uočio je jedan policajac na drugom kraju grada i video kako trojica muškaraca, među kojima je bio i Dejvis, izlaze iz vozila.

Drugi osumnjičeni i dalje se nalazi u bekstvu, a očekuje se da će naredno ročište biti održano 1. juna.

Bonus video:

03:10

PATROLIRALI SMO SA REČNOM POLICIJOM I OBIŠLI BEOGRADSKE OBALE: Saznali smo najveće tajne njihovog posla

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.