ĐUKANOVIĆ RAZGOVARAO SA OSMANI PA SE ODMAH OGLASIO: Objavio buduće KORAKE
Milo Đukanović, Foto: Print Screen Youtube

CRNA GORA

ĐUKANOVIĆ RAZGOVARAO SA OSMANI PA SE ODMAH OGLASIO: Objavio buduće KORAKE

Đukanović je to objavio na Tviteru nakon telefonskog razgovora sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani, uoči samita Brdo-Brioni koji će biti održan 17. maja

Objavljeno:

Crnogorski predsednik Milo Đukanović ocenio je danas da se Crna Gora i tzv. Kosovo zalažu za dobrosusedstvo, stabilnost regiona i zajedničku evropsku viziju "radi dobrobiti građana dve države".

Đukanović je to objavio na Tviteru nakon telefonskog razgovora sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani, uoči samita Brdo-Brioni koji će biti održan 17. maja.

"Veoma sadržajan telefonski razgovor sa predsednicom Kosova Vjosom Osmani u susret samitu Brdo-Brioni. Crna Gora i Kosovo dele želju za dobrosusedstvom, stabilnošću regiona i zaedničku evropsku viziju na dobro građana dve države. Uz zahvalnost za poziv da posetim Kosovo, radujem se nastavku razgovora na Brdu kod Kranja", napisao je Đukanović.

Proces Brdo-Brioni je godišnji skup ustanovljen 2013. godine u čijem je fokusu proširenje Evropske unije na zemlje Zapadnog Balkana

Bonus video:

24:29

CENTRALNI DNEVNIK 13.05.2021.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.