HOROR U TEL AVIVU, STRAVIČNE SCENE U NAJVEĆEM GRADU U IZRAELU: Rakete padale na goste kafića! (VIDEO)
Izrael, Foto: Screenshot/Twitter/@Ozkok_A

strah i trepet

HOROR U TEL AVIVU, STRAVIČNE SCENE U NAJVEĆEM GRADU U IZRAELU: Rakete padale na goste kafića! (VIDEO)

Na društvenim mrežama kruže snimci sa lica mesta koji prikazuju kakav je haos nastao kada su rakete počele da padaju na pojedine delove grada

Objavljeno: 10:03h

Palestinski snage potvrdile su da su ispalili stotine projektila na Tel Aviv nakon što je izvršen izraelski vazdušni udar u pojasu Gaze, a Izraelska vojska je saopštila da gađa militante u Gazi kao odgovor na raketne napade na Jerusalim i druga područja, prenosi Rojters.

Jedna višespratna stambena zgrada u Gazi je srušena, a druga je teško oštećena nakon što su više puta pogođene u izraelskim vazdušnim napadima.

Zvaničnici ministarstva zdravlja u Gazi potvrdili su 32 žrtve, ali je radio stanica povezana s Hamasom kasnije prenela da su još tri osobe, uključujući ženu i dete, ubijene danas nešto pre dva sata ujutro u izraelskom vazdušnom napadu.

Na društvenim mrežama kruže snimci sa lica mesta koji prikazuju kakav je haos nastao kada su rakete počele da padaju na pojedine delove grada.

Slike su takođe zastrašujuće:

1 / 4 Foto: Profimedia

Na jednom od snimaka vide se ljudi u bašti kafića koji su snimali nebo zasuto raketama. Nakon toga, jedna od raketa pala je u njihovoj neposrednoj blizini.

Na drugom snimku se vidi haos na ulicama Izraela. Prikazano je kako gori autobus koji je pogodila raketa, a čule su se i sirene.

Svetski mediji prenose da je gađan i srušen Hanadi toranj, 13-spratna rezidencijalna zgrada u Gazi. Kako javljaju mediji iz Gaze, zgrada je srušena nakon napada koji su izveli izraelski vojni avioni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.