OVO JE NASTAVNICA KOJU JE IZBO BIVŠI UČENIK: Iza ovoga stoji ZASTRAŠUJUĆA PRIČA
Nastavnica, Foto: Policia de San Miguel

jezivo

OVO JE NASTAVNICA KOJU JE IZBO BIVŠI UČENIK: Iza ovoga stoji ZASTRAŠUJUĆA PRIČA

Istragom je ustanovljeno da je Maurisio bio njen bivši učenik, a od 2014. godine konstantno joj se udvarao, proganjao je i molio da spava sa njim....

Objavljeno: 12:54h

Paolu Estefaniju Takačo (32), mladu nastavnicu engleskog jezika iz argentinskog grada San Mihel, nožem je nasred ulice izbo bivši učenik Maurisio Parada Parehas koji ju je konstantno proganjao i bio zaljubljen u nju.

Kako prenosi Infobae, nesreća se dogodila u petak uveče oko 21.30 dok je nastavnica izlazila iz teretane.

Prema rečima svedoka, mladić i nesrećna žena žustro su se posvađali, nakon čega je on izvadio nož i zadao joj šest uboda.

Nastavnica je počela da vrišti, zapomaže i moli za pomoć, ali dok je hitna pomoć stigla, ona je iskrvarila i preminula.

Mladić je pokušao da pobegne, ali kada su očevici trčali za njim i kada je bilo evidentno daće ga uhvatiti, samom sebi je zario nož u vrat.

Istragom je ustanovljeno da je Maurisio bio njen bivši učenik, a od 2014. godine konstantno joj se udvarao, proganjao je i molio da spava sa njim.

Ona ga je konstantno odbijala već sedam godina, nakon čega mu je prekipelo i odlučio se na suludi potez koji je koštao života i nastavnicu, a i njega samog.

– Njihova veza je oduvek bila pofesionalna, onako kako treba da bude odnos između nastavnika i učenika. On je najpre bio pažljiv prema njoj, redovno je čekao posle škole i teretane, nudio se da jeoj pomogne i udvarao joj se. Vremenom je to prešlo u opsesiju, a svaki put bi postao agresivan i pretio bi joj. Zbog njega je čak morala i da izbriše pojedine profile sa društvenih mreža – rekao je rođak ubijene nastavnice.

Nakon intenzivnog proganjanja, Paola je podnela četiri tužbe protiv mladića, što mu je takođe zasmetalo i završilo se sa fatalnimishodom.

– Paolu su svi voleli, nisa kim nije imala problema osim sa ubicom. kao i uvek, država nije učinila ništa. Ona je podnela čak četiri tužbe, a niko ni prstom nije mrdnuo povodom toga. sada želimo pravdu – kazao je još jedan od članova porodice ubijene nastavnice.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.