PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON POSTALI JUTJUBERI! POKRENULI VLASTITI KANAL: "Pazi šta govoriš" (VIDEO)
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

i oni sada imaju svoj kanal!

PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON POSTALI JUTJUBERI! POKRENULI VLASTITI KANAL: "Pazi šta govoriš" (VIDEO)

Njihov debitantski post na Jutjubu započinje parom koji sedi na sofi

Objavljeno:

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža postali su jutuberi, pokrenuvši vlastiti kanal na globalnoj stranici za deljenje videozapisa, a najavili su ga na Instagramu promotivnim videozapisom koji ih prikazuje na poslu i u igri s decom i koji je vrlo brzo pregledan više od milion puta.

Njihov debitantski post na Jutjubu započinje parom koji sedi na sofi. Princ Vilijam šali se s Kejt, dok pokazuje na kameru i ljude koji stoje iza nje, govoreći: "Pazi šta sada govoriš jer ti momci sve snimaju." "Znam", odgovara Kejt, dok 25-sekundni video prikazuje isečke njih dvoje na veridbi, uključujući Kejt koja se okušava u streljaštvu. Vilijama kako leti helikopterom i para na njihovom službenom posetu Butanu.

Budući kralj i kraljica nastaviće se pojavljivati ​​u ekskluzivnim videozapisima na Jutjubu, a već su prisutni na Instagramu i Tviteru, gde često promovišu svoj humanitarni rad, ali i objavljuju detalje iz njihovog života. Prošle su nedelje, povodom 10. godišnjice braka, objavili profesionalno snimljeni video koji daje uvid u njihov porodični život.

Par se igrao s decom u njihovom domu u Norfolku, u peščanim dinama na obližnjoj plaži i nazdravljao belim slezom oko logorske vatre.

Inače, kraljica je 2007. pokrenula vlastiti kanal na Jutjubu za promociju Britanske monarhije. Koncept deljenja videozapisa navodno su joj objasnile njene unuke, princeze Beatris i Eugenija. Princ Čarls u septembru je pokrenuo RE:TV, sadržajnu platformu za kratke filmove koje svakodnevno uređuje.

Bonus video:

00:25

JELENA KARLEUŠA SE VAKCINISALA U ŠOPING CENTRU: Došla sva u BELOM, otkrila kako se oseća, a evo koju vakcinu je PRIMILA! KURIR TV

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.