ŽESTOK ODGOVOR DONALDA TRAMPA: Stali su mu na žulj i krenuo je DA REŠETA! NIKAKO NIJE ZADOVOLJAN
Donald Tramp, Foto: Profimedia

oštro

ŽESTOK ODGOVOR DONALDA TRAMPA: Stali su mu na žulj i krenuo je DA REŠETA! NIKAKO NIJE ZADOVOLJAN

Nadzorni odbor Fejsbuka odlučio je ranije danas da podrži odluku

Objavljeno:

Bivši predsednik SAD Donald Tramp (Trump) danas je nazvao "potpunom sramotom" odluku Fejsbuka (Facebook) o suspendovanju njegovih naloga na toj društvenoj mreži.

Nadzorni odbor Fejsbuka odlučio je ranije danas da podrži odluku uprave o zabrani Trampu da objavljuje poruke na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

"Ono što su učinili Fejsbuk, Tviter i Gugl apsolutna je sramota", rekao je Tramp. ; "Oduzeta je sloboda izražavanja predsedniku SAD jer se ludaci iz radikalne levice plaše istine, ali će istina ionako izaći na videlo, veća i jača nego ikada", rekao je Tramp aludirajući na rezultate predsedničkih izbora u SAD koje smatra pokradenim.

Nadzorni odbor Fejsbuka, čije su odluke obavezujuće, naveo je da je Tramp svojim komentarima 6. januara, na dan nereda na Kapitol hilu u Vašingtonu "stvorio okruženje sa mogućim ozbiljnim rizikom za izbijanje nasilja".

"U trenutku objavljivanja Trampovih poruka, postojao je jasan i neposredan rizik od nanošenja štete i njegove reči podrške onima koji su umešani u nerede legitimisali su njihove nasilne akcije", naveo je nadzorni odbor Fejsbuka.

Bonus video:

00:45

Zlatko Petrović: Fejsbuk nema svog predstavnika u Srbiji

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.