MEDICINSKA SESTRA SKINULA ZAŠTITNO ODELO U KOVID BOLNICI ZBOG SE*SA: Šok, ovo je UŽASNO!
Oboblje iz crvene zone Kovid bolnice, Foto: EPA/MARKO DJOKOVIC, Ilustracija

NEVEROVATNO

MEDICINSKA SESTRA SKINULA ZAŠTITNO ODELO U KOVID BOLNICI ZBOG SE*SA: Šok, ovo je UŽASNO!

Nedugo potom saslušani su i pacijent i medicinska sestra koja je radila na spratu na kom je on ležao i priznali su da su se jedne večeri “upustili u akciju”

Objavljeno:

Priznanje medicinse sestre iz karantinskog pogona bolnice Vizma Atlet u Džakarti dovelo je do njenog suspendovanja sa posla. Naime, zaposlena je zbog velike želje za intimnim odnosima sa pacijentom, skinula svoje zaštitno odelo u bolničkom toaletu i upustilase u seksualne odnose sa zaraženim.

Šokantan incident iz Indonezije izašao je na videlo nakon objave pacijenta na društvenim mrežama koji se pohvalio da je u kovid bolnici zaveo medicinsku sestru, da bi potom imao i se*s sa njom, prenosi 7news.au.

Nakon što je objava postala viralna, menadžment bolnice i policija krenuli su u istragu i otkrili o kojoj medicinskoj sestri se radi i u koje vreme se to dogodilo.

Nedugo potom saslušani su i pacijent i medicinska sestra koja je radila na spratu na kom je on ležao i priznali su da su se jedne večeri “upustili u akciju”.

“Od samog starta između nas je postojala neka hemija. Oboje smo se očigledno svideli jedno drugom, a kad god bih došla u sobu gde je on ležao, obuzeli bi me leptirići. Sve je išlo spontano među nama i posle nekoliko dana dogodilo se to što se dogodilo”, navela je medicinska sestra, čije ime nije otkriveno.

Pacijent je takođe priznao da se ne kaje zbog se*sa sa njom. Štaviše, istakao je da zbog toga “ne žali što je dobio kovid”.

Nakon priznanja oboje su testirani, a ispostavilo se da medicinska sestra nije dobila koronu.

Zvaničnici su potvrdili da bi prema indonežanskim zakonima o pornografiji oboje mogli da budu krivično gonjeni, a za ovo krivično delo predviđena je kazna od 10 godina zatvora.

Bonus video:

01:14

TEHNIKA FARBANJA JAJA ZA KOJU NISTE ČULI: Brzo je i lako, a imaćete UNIKATNA USKRŠNJA JAJA

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.