SUD DONEO PRESUDU: Igor Srbin osuđen na doživotnu robiju!
Igor Srbin, Foto: Printscreen/Youtube

nema dalje

SUD DONEO PRESUDU: Igor Srbin osuđen na doživotnu robiju!

Sud je dodatno dosudio po pet godina zatvora za tri krivična dela pljačke

Objavljeno:

Norbert Feher, poznatiji kao Igor Srbin i Igor Rus, osuđen je danas u Španiji na doživotnu robiju zbog trostrukog ubistva u toj zemlji.

Sud je dodatno dosudio po pet godina zatvora za tri krivična dela pljačke, za koje je Feher osuđen, a porodicama žrtava trebalo bi da isplati i odštetu veću od 3 miliona evra.

Suđenje ozloglašenom zločincu, koji je u Italiji i Španiji poznat kao Igor Rus, počelo je 12. aprila u španskom gradu Teruelu, a porota je donela presudu koja je punila naslovnice svih medija.

Tužioci su tražili doživotnu robiju za njega, a takva kazna je danas i izrečena.

Da podsetimo, Feher je imao niz lažnih identiteta. Predstavljao se kao bivši vojni specijalac ili špijun. Smatra se da je veoma opasan.

Igor Srbin osuđen za trostruko ubistvo: Saslušao presudu u NEPROBOJNOM “KAVEZU” od pleksiglasa (VIDEO)

U zatvoru je napao dva čuvara oštrim predmetom. Tokom suđenja bio je u specijalnom “staklenom kavezu”, boksu od neprobojnog pleksiglasa.

On je imao i tri identiteta, srpski, hrvatski i italijanski, a španski i italijanski mediji navode da su poslednja dva lažna, te da se u Italiju preselio iz Subotice 2006. godine. Feher je posle optužnice za ubistva u Italiji, iz te zemlje pobegao u Španiju. Italija je od Španije tražila njegovo izručenje zbog ubistava, ali su španske vlasti odlučile da mu se sudi u toj zemlji za više zločina, među kojima su ubistva, pokušaji ubistva, kriminalno udruživanje.

Bonus video:

00:45

PRESUDA OCU KOJI JE UBIO 15-MESEČNOG SINA NIJE PRETEŠKA! Advokat Anđelković: Sad bi dobio doživotnu robiju! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.