SKANDAL NAD SKANDALIMA, VASPITAČICA U VRTIĆU UZIMALA KOKAIN, pa se SKIDALA: Stravično!
Vrtić, Foto: Profimedia

SKANDAL!

SKANDAL NAD SKANDALIMA, VASPITAČICA U VRTIĆU UZIMALA KOKAIN, pa se SKIDALA: Stravično!

Skandal se dogodio dok su deca trčala po objektu

Objavljeno:

Vaspitačica vrtića u okrugu Česterfild u američkoj državi Virdžinija naći će se u zatvoru najmanje na dve godine.

Sibil Bili (46) uhvaćena je kako u vrtiću u smeni uzima kokain. Nedozvoljenu supstancu držala je u svojoj fioci a otkrila ju je čistačica kada je pokupila flomastere razbacane po podu.

Čistačica je vratila flomastere u Sibilinu fioku u kojoj je videla dve bele kesice praha. To je povezala sa jako čudnim ponašanjem vaspitačice u poslednja tri dana, kao i trenutkom kada je skupljala taj prah sa stola, kada je bila sama u prostoriji. Čistačica je potom direktoru vrtića Vilijamu Srufu prenela svoje utiske.

Klupko se odmotalo u roku od 24 časa i Sibil Bili je uhapšena. U priči će najverovatnije nadrljati i njen kolega Džerom P. (32) jer je pred njim prethodnog dana učinila nešto nedopustivo, a on je nije prijavio.

Sibil je, naime, otišla u toalet pod dejstvom kokaina i kada je tamo zatekla Džeroma, pred njim je počela da se skida, upitavši ga hoće da joj se pridruži “iza zatvorenih vrata”! Vaspitač je nije prijavio, zbog čega se vodi kao saučesnik, a incident je naknadno primećen pregledavanjem kamera od kojih je jedna u uglu toaleta.

“Frapirani smo zbog Sibil. Ne mogu da vam opišem koliko su je volela naša deca. Nikada nismo pomislile da je okusila kap alkohola, a kamoli da se drogira. Tužno”, rekla je Keli Ganjon, jedna od majki dece iz vrtića, prenosi TV stanica WRIC.

Sibil Bili ima zakazan izlazak pred sudiju 2. juna i tada će se videti kako će proći.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.