OTAC UBIO ŽENU I DVE ĆERKICE: Legao pored njihovih tela pre nego što je izazvao FATALNI POŽAR!
Policija, Foto: EPA/CLEMENS BILAN

tragično

OTAC UBIO ŽENU I DVE ĆERKICE: Legao pored njihovih tela pre nego što je izazvao FATALNI POŽAR!

Za sada nisu poznate okolnosti koje su dovele to tragedije, a istraga se nastavlja

Objavljeno:

Tata iz Nemačke navodno je ubio svoju suprugu i dve ćerke, pre nego što je legao pored njihovih tela, a onda živ izgoreo u požaru u kući.

Sumnja se da je Frenk Robers (47) ubio suprugu Antju (40) i njihove dve ćerke Džuliju (5) i Helen (3), pre nego što je izazvao fatalni požar 22. aprila.

Istražitelji su u početku sumnjali da je Robers iz Bremena prvo drogirao suprugu i decu pilulama za spavanje, ali obdukcija ovo nije potvrdila.

- Muškarac je prvo zadavio suprugu dok nije izgubila svest, a onda ju je izbo. Ugušio je i dve ćerke - rekao je javni tužilac Frenk Pasade za Bild.

On je dodao da se još istražuje da li su one drogirane pilulama za spavanje i da se očekuju toksikološki nalazi, prenosi Sun.

Nakon užasnog zločina, Robers je navodno legao pored supruge, nastavnice engleskog i nemačkog jezika u lokalnoj školi, pa zapalio kuću.

Umro je od gušenja dimom.

Komšije su primetile dim oko 9:30 sati i odmah pozvale vatrogasce. Oni su uspeli da izvuku trogodišnju Helen, koja je reanimirana na licu mesta, ali je kasnije umrla u bolnici.

Svi su šokirani incidentom, pogotovo što je porodica samo tri nedelje pre učestvovala u kvizu na TV-u.

Za sada nisu poznate okolnosti koje su dovele to tragedije, a istraga se nastavlja.

Bonus video:

01:34

VLADIMIR RADOMIROVIĆ U USIJANJU DANA: Sudskog postupka za UBISTVO Ćuruvije ne bi bilo da nije političke volje (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.