U KINI KORONA KAO DA NE POSTOJI: Očekuje se 250 MILIONA PUTOVANJA tokom petodnevnog odmora!
Kina, Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

njima lepo

U KINI KORONA KAO DA NE POSTOJI: Očekuje se 250 MILIONA PUTOVANJA tokom petodnevnog odmora!

Ulaznice čuvenog Zabranjenog grada u Pekingu su rasprodate u roku od 10 minuta kad je počela prodaja putem interneta

Objavljeno:

U Kini će, kako se procenjuje, biti 250 miliona putovanja tokom petodnevnog odmora, od 1. do 5. maja, u vreme obeležavanja Međunarodnog praznika rada, objavila je Kineska medijska grupa.

Kako je istaknuto, značajno je povećana prodaja ulaznica turističkih atrakcija, avionskih i železničkih karta i hotelskih rezervacija. Turističke atrakcije širom Kine prilagodile su načine prodaje karata kako bi reagovale na skok turističke potražnje.

Ulaznice čuvenog Zabranjenog grada u Pekingu su rasprodate u roku od 10 minuta kad je počela prodaja putem interneta.

U provinciji Sičuanu u jugozapadnom delu Kine, muzej Sankingdui ograničiće dnevni broj posetilaca i zahtevaće rezervaciju putem interneta unapred. Muzej je privukao veliku pažnju posetilaca od kraja marta nakon što su arheolozi pronašli više od 500 predmeta starih oko 3.000 godina.

Broj registrovanih vozila u Kini je premašio 229 miliona do kraja marta, zato se prognozira da će gužva na auto-putevima biti povećana 10 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Bonus video:

00:36

OVO JE PRAVO STANJE U SRPSKIM ŠKOLAMA: Darija Kisić Tepavčević PROGOVORILA o situiaciji u školskim klupama (KUIRIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.