Žena protiv džihadista: Ubija ih i kasapi, a njihove glave... (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook/Wahida Mohamed

OSVETA NEMA KRAJA

Žena protiv džihadista: Ubija ih i kasapi, a njihove glave... (FOTO) (VIDEO)

Ona vodi 70-ak muškaraca oko Al-Shirqat-a, grada koji je 80 kilometara južno od Mosula u Iraku. Ona i njeni ljudi, deo su “plemenske policije”, pa su nedavno pomogli vladinim snagama da izbace ISIS iz tog grada
Objavljeno: 18:02h

Jedna žena rešila je da se osveti Islamskoj državi, a njena brutalnost je dostigla jezive razmere. Iračka domaćica, Vahida Muhamed, kaže da se sveti svoju porodicu, a borcima Islamske države je odrubljivala glave i kuvala ih u loncu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

CNN je popričao sa njom, pa sada svi znaju koliko je brutalna u svojoj "misiji".

Zrak smrti zaista postoji! FBI objavio dokumenta Teslinog super oružja! (FOTO)

- Ćutite i smirite se - kratko i otresito rekla je žena u crnoj odori i crnoj marami naoružanim muškarcima koji su bili iza nje. Odmah su se umirili. Očito uživa njihovo potpuno poštovanje. I to ne samo zato što u futroli ispod svoje leve ruke ima pištolj, beretu od 9mm.

Područje oko okidača je poprilično izlizano, što samo pokazuje da je pištolj često u upotrebi, opisuje susret CNN-ov novinar sa 39-godišnjom Vahidom Muhamed, poznatijom kao Um Hanadi.

foto: Facebook/Wahida Mohamed

Ona vodi 70-ak muškaraca oko Al-Shirqat-a, grada koji je 80 kilometara južno od Mosula u Iraku. Ona i njeni ljudi, deo su “plemenske policije”, pa su nedavno pomogli vladinim snagama da izbace ISIS iz tog grada. U muškom svetu kakav je ruralni Irak, ženski borci su uistinu retkost. Ali, Vahida Muhamed je u njemu dugi niz godina.

foto: Facebook/Wahida Mohamed
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.