EDI RAMA PROGLASIO POBEDU NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA: Poziva večeras na okupljanje!
Edi Rama, Foto: Beta/Damir Sencar

TRG SKENDERBEG

EDI RAMA PROGLASIO POBEDU NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA: Poziva večeras na okupljanje!

Rama je naveo da će se u 18.00 časova na Skenderbegovom trgu okupiti "šampioni timova pokrovitelja, koordinatora, lidera, poslanika" i ko god želi da im se pridruži proslavi pobede na izborima

Objavljeno:

Albanski premijer i lider Socijalističke partije Edi Rama proglasio je pobedu na parlamentarnim izborima u nedelju i pozvao pristalice da se okupe večeras kako bi na Trgu Skenderbeg proslavili pobedu.

Rama je naveo da će se u 18.00 časova na Skenderbegovom trgu okupiti "šampioni timova pokrovitelja, koordinatora, lidera, poslanika" i ko god želi da im se pridruži proslavi pobede na izborima.

Prema dosadašnjim rezultatima, vladajuća Socijalistička partija osvojila je 73 mandata, što znači da je obezbedila većinu koja joj je potrebna za parlament i formiranje vlade u naredne četiri godine, prenosi Juronjuz Albanija.

Oko 3,6 miliona glasača, 2,8 miliona građana Albanije i 800.000 Albanaca iz inostranstva, biralo je u nedelju 140 poslanika, koji će ih u naredne četiri godine predstavljati u albanskom parlamentu.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.