Zrak smrti zaista postoji! FBI objavio dokumenta Teslinog super oružja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Skoro vek kasnije

Zrak smrti zaista postoji! FBI objavio dokumenta Teslinog super oružja! (FOTO)

Ranije se mislilo da “zrak smrti” ne postoji, a FBI je tvrdio da niko od njihovih agenata nije istraživao Tesline dokumente, niti imao u posedu ijedan od njih
Objavljeno: 14:03h

Američki Federalni istražni biro (FBI) objavio je dokumenta o Nikoli Tesli 73 godine nakon što je američka vlada zaplenila puna dva kamiona njegovih stvari.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poverljivi dokumenti objavljeni su na osnovu Zakona o slobodi informacija i otkrivaju da je vlada SAD zaista bila zainteresovana za njegov “zrak smrti” – oružje koje je Tesla navodno osmislio.

Oca obolelog od raka lekari su odveli da upozna tek rođenog sina! (VIDEO) Dokumenti na koje se dugo čekalo potvrđuju i da je FBI planirao da uhapsi Teslinog člana porodice, za kog su verovali da želi da se domogne neprocenjivo vrednih beleški slavnog izumitelja. Sve ove godine verovalo se da je Nikola Tesla umro u 85. godini života u svom apartmanu u hotelu New Yorker 7. januara 1943. ali novoobjavljeni dokumenti navode da je umro zapravo 8. januara.

foto: FBI

Takođe, u njima su detalji o tome kako je vlada pokupila svu Teslinu imovinu, zapečatila sve papire i donela ih u skladište na Menhetnu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.