LUKSUZNI BENTLI KRALJICE ELIZABETE NA PRODAJU: Prešao je 4.000 kilometara, CENA ĆE VAS VEOMA IZNENADITI!
Bentli na prodaju, Foto: Printskrin

hit

LUKSUZNI BENTLI KRALJICE ELIZABETE NA PRODAJU: Prešao je 4.000 kilometara, CENA ĆE VAS VEOMA IZNENADITI!

Luksuzni automobil povučen je iz kraljičinog voznog parka 2015. godine i prešao je tek nešto više od 4.000 kilometara

Objavljeno:

Salon automobila Bramley Motor Car, nedaleko od Gildforda u Sariju u Engleskoj, prodaje odlično očuvani zeleni Barnato Bentley Mulsanne, male kilometraže, čija je prethodna vlasnica bila engleska kraljica.

Luksuzni automobil povučen je iz kraljičinog voznog parka 2015. godine i prešao je tek nešto više od 4.000 kilometara.

Činjenica da se u Bentliju vozila kraljica povećava mu cenu. Sličan automobil kojim se Elizabeta Druga vozila tek povremeno nudi se za 80.000 funti, a ovaj bi okvirno mogao da dostigne i iznos od 200.000 funti.

Direktor marketinga salona, DŽek Morgan DŽouns je kazao da im se "posrećilo jer su dosad u prodaji imali nekoliko kraljevskih automobila:

Prošle godine smo prodali Range Rover u kome je princ Filip vozio američkog predsednika Baraka Obamu za vreme njegove posete Britaniji.

Kraljičin Bentli je jedinstven, ali se u osnovi ne razlikuje od ostalih sličnih, osim što ga je vozilo njeno kraljevsko veličanstvo.

Kraljica u sklopu aktuelnog voznog parka Bakingemske palate navodno poseduje tri Rols Rojsa, tri Dajmlera i dva Bentlija, ali ima još nekoliko voznih parkova na njenim ostalim imanjima.

Bentli koji je ponuđen na prodaju kraljica je koristila za prevoz po Londonu između 2013. i 2015. godine. Jedinstven je jer je dugačak pet i po metara, što je metar više od standardnog Bentlija ovog tipa i nikad nije imao registarsku tablicu.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.