ŽENU PROGUTAO PITON DOK JE OBILAZILA KUKURUZ! Seljani pronašli zmiju, rasporili je i pronašli jadnu Va Tibu!
Piton, Foto: Youtube printscreen

jezivo

ŽENU PROGUTAO PITON DOK JE OBILAZILA KUKURUZ! Seljani pronašli zmiju, rasporili je i pronašli jadnu Va Tibu!

100 seljana iz Persiapan Lavela pretražilo je područje i pronašlo 23 metra dugu zmiju sa veoma nabreklim stomakom.

Objavljeno: 07:51h

Piton je ženu u Indoneziji progutao dok je prošle nedelje obilazila svoja polja kukuruza.

Kako navodi Vašington Post, pozivajući se na Jakarta Post, žena se zvala Va Tiba i živela je na ostrvu Muna, blizu obale Sulavesija.

100 seljana iz Persiapan Lavela pretražilo je područje i pronašlo 23 metra dugu zmiju sa veoma nabreklim stomakom. Seljani su ubili zmiju, presekli je i pronašli Va unutra.

Napustila je svoj dom u četvrtak uveče da bi posetila svoja polja kukuruza na oko pola milje od kuće.

Mrežasti pitoni su uobičajeni u tom području, ali zapravo su se divlje svinje brinule zbog toga što bi uništavale njene useve, navodi se u izveštaju Jakarta Posta.

Kada se Va nije vratioa, njena sestra je izašla da je pronađe i pronašla njene otiske stopala, baterijsku lampu, papuče i mačetu. U petak je 100 seljana iz Persiapan Lavela pretražilo područje i pronašlo 23 metra dugu zmiju sa veoma nabreklim stomakom. Seljani su zmiju ubili, presekli je i pronašli Va unutra netaknutu. Verovatno nije umrla unutar zmije. Mrežasti piton ugrizom osigurava svoj plen, a zatim omota svoje telo oko žrtve, stežući se dok žrtva ne može da diše, pre konzumiranja, navodi Associated Press.

Pitoni su najduže zmije na svetu i obično jedu samo manje sisare. Međutim, sličan incident dogodio se prošle godine farmeru iz obližnjeg sela Salubiro na ostrvu Sulavesi, navodi Vašington Post.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.