Dobili smo najseksepilnijeg premijera na svetu: A gde su naši političari? (FOTO)

raj za ženske oči

Dobili smo najseksepilnijeg premijera na svetu: A gde su naši političari? (FOTO)

Na upravo objavljenoj listi najsekse lidera država u top 40 našao se crnogorski premijer Milo Đukanović. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne kotira se tako dobro
Objavljeno:

Novi kanadski premijer Džastin Trude već je proglašen za najseksepilnijeg na svetu. ​Bili su zveri u krevetu: Najveće seks mašine među političarima u Srbiji! (FOTO) (VIDEO) Mnogi se složu da je svet dobio najseksipilnijeg političara još od dinastije Kenedijevih. Novoizabrani premijer sin je prethodnog premijera Pjera-Eliota Trudea.

Na listi najseksepilnijih ubedljivo na vrhu je ruski predsednik Vladimir Putin. Iako ima 63 godine, Putin žene širom sveta oduševljava svojom atraktivnošću, ali i zdravim načinom života. Žene ne mogu da ostanu ravnodušne kada ruski predsednik jaše bez majice, jer izgleda više nego dobro za svoje godine.
Putina u stopu prati Barak Obama koji možda nije najlepši političar na planeti, ali jeste dosta moderan i zabavan. Ono što se ženama sviđa kod njega jeste njegov skroman pristup.
Inače, na nedavno objavljenoj listi najseksepilnijih lidera država u top 40 našao se i crnogorski premijer Milo Đukanović.
Srpski predsednik Tomislav Nikolić završio je na ne tako zavidnom 136. mestu.
Tomislav Nikolic
Na poslednjem mestu nalazi se severnokorejski vođa Kim Džong Un. (Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.