POZNATI POLITIČAR ŽESTOKO PONIŽEN: Verujemo da će ostati i bet TO MALO KOSE NA GLAVI!
Rudi Đulijani, Foto: EPA-EFE/Stefani Reynolds / POOL

nagradi se u zube ne gleda

POZNATI POLITIČAR ŽESTOKO PONIŽEN: Verujemo da će ostati i bet TO MALO KOSE NA GLAVI!

Zlatna malina je nagrada koja se dodeljuje za najgora filmska ostvarenja dan uoči dodele Oskara, a ove godine dodeljuje se 41. put

Objavljeno:

Bivši gradonačelnik Njujorka i advokat bivšeg predsednika Donalda Trampa Rudi Đulijani nagrađen Zlatnom malinom za najgoreg glumca za ulogu u filmu kontroverznog reditelja i glumca Saše Davida Boratai, u kome je snimljen u kompromitujućoj sceni.

Zlatna malina je nagrada koja se dodeljuje za najgora filmska ostvarenja dan uoči dodele Oskara, a ove godine dodeljuje se 41. put.

Đulijani je nagrađen za najgoru sporednu mušku ulogu u novom filmu o Boratu, prenosi Gardijan.

Đulijani je izjavio da se ništa nedolično nije dogodilo u sceni u kojoj je, kako je objasnio, samo podvrnuo majicu glumici koja je igrala Boratovu sestru, iako kritičari smatraju da je i samo pojavljivanje u filmu Saše Davida dodatno uručilo njegov već poljuljani ugled.

Pored Đulijanija, sa tri Zlatne maline je nagrađen kontroverzni film "Muzika" koji je režirala australijska kantautorka Sija.

Film "Muzika" se našao na udaru kritika zbog komentara i prikaza problema autističnih osoba.

Sija se kasnije izvinila zbog načina na koji je predstavila autističnu osobu koju je interpretirala američka glumica Medi Zigler, koja je nagrađena za najgoru sporednu žensku ulogu.

Za najgoru glavnu žensku ulogu nagrađena je glavna glumica u filmu "Muzika" Kejt Hadson i Sija za najgoru režiju.

Zlatnu malinu za najgori rimejk dobio je film Dr Dulitl, sa Robertom Daunijem Juniorom, a poljska romantična drama "365 dana" dobitnik je Zlatne maline za najgori scenario.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.