NOVO KRVOPROLIĆE U SIRIJI: Ima žrtava na obe strane!
Sirija, Foto: EPA / Aref Tammawi

užas

NOVO KRVOPROLIĆE U SIRIJI: Ima žrtava na obe strane!

Ranije je Karpov saopštio da su severoistočno od sirijske Palmire teroristi napravili zakamufliranu bazu, gde su formirane grupe za terorističke napade

Objavljeno:

TERORISTI su napali položaje sirijske vojske u provinciji Idlib, poginula su dva sirijska vojnika, a najmanje dvoje terorista je likvidirano, izjavio je zamenik načelnika Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji, kontraadmiral Aleksandar Karpov.

- Diverzantska grupa militanata je u južnom delu idlibske zone deeskalacije izvršila napad na položaje sirijskih vladinih snaga u području naselja Ruajha provincije Idlib - rekao je Karpov.

Prema njegovim rečima, najmanje dvoje terorista je likvidirano tokom odbijanja napada. Precizirao je da su dva sirijska vojnika poginula, a da je jedan ranjen.

- Pretrpevši gubitke, militanti su se povukli ka naselju Zigata - dodao je Karpov.

Ranije je Karpov saopštio da su severoistočno od sirijske Palmire teroristi napravili zakamufliranu bazu, gde su formirane grupe za terorističke napade i da su avioni ruskih vazduhoplovnih snaga izvršili napad na ove objekte. U napadu su uništena dva skloništa, do 200 militanata, 24 pikapa sa teškim mitraljezima, kao i oko 500 kilograma municije i komponenata za izradu improvizovanih eksplozivnih naprava.

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.