SESTRIČINU (14) JE IZ "LJUBAVI" UVELA U PAKAO PROSTITUCIJE: Uhapšena je i MAJKA njenog DRUGARA, nastao je HOROR
Ozloglašena tetka, Foto: Instagram/Tiempo de San Juan

"tetka za poželeti"

SESTRIČINU (14) JE IZ "LJUBAVI" UVELA U PAKAO PROSTITUCIJE: Uhapšena je i MAJKA njenog DRUGARA, nastao je HOROR

Tetka je priznala zločin i sledi joj optužnica za teško krivično delo podvođenja i maloletničke prostitucije

Objavljeno:

Tridesettrogodišnja Argentinka, čiji identitet nije saopšten, optužena je za podvođenje i omogućavanje prostitucije svoje 14-godišnje sestričine.

Ime ove tetke iz pakla nije otkriveno radi zaštite identiteta maloletnice, a kako prenose tamošnji mediji, spekuliše se da je reč o influenserki koja ima više od 16.000 pratilaca na Instagramu.

Takođe se navodi da pre nego što je uplela sestričinu u kandže prostitucije, objavila je njenu fotografiju na Instagramu i napisala da je voli najviše na svetu.

“Da li i vi volite svoje sestričine kao ćerke? Moja ljubav prema njoj je majčinska. Toliko je mnogo volim”, napisala je navodna počiniteljka zločina na društvenim mrežama u novembru prošle godine, a istraga će utvrditi da li je i u to vreme “prodavala” ćerku svoje sestre.

Kako piše Tiempo de San Juan, tetka je primoravala sestričinu na seksualne odnose sa više muškaraca, a zauzvrat je zadržavala deo novca koji bi devojčica dobila.

Uhapšena je majka jednog od njenih drugara za to na osnovu spekulacija po gradu, a potom je slučaj prijavila policiji.

Tetka je priznala zločin i sledi joj optužnica za teško krivično delo podvođenja i maloletničke prostitucije.

Njena odbrana zahteva oslobađanje i lečenje jer kako tvrde, radi se o osobi koja ima bipolarni poremećaj, a takođe voli izlaske i redovno konzumira alkohol i opojna sredstva.

Kako prenose tamošnji mediji, maloletnička prostitucija je veliki problem u Argentini, a poneki muškarci su spremni da plate i do 10.000 dolara za seks sa maloletnicom.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.