OTKRIVENO!PENTAGON POTVRDIO: Procurele slike i snimci NEIDENTIFIKOVANIH LETEĆIH OBJEKATA STVARNE (FOTO/VIDEO)
Snimio ih pilot mornatice, Foto: Printscree/Youtube

au!

OTKRIVENO!PENTAGON POTVRDIO: Procurele slike i snimci NEIDENTIFIKOVANIH LETEĆIH OBJEKATA STVARNE (FOTO/VIDEO)

Nova grupa za neidentifikovane vazdušne fenomene, osnovana prošlog avgusta da bi istražila takva viđenja od strane vojske je "uključila ove incidente u svoja tekuća ispitivanja"

Objavljeno:

Zvaničnici Pentagona su potvrdili da su procurele fotografije i video snimci "NLO", koje je 2019. godine snimio pilot mornarice, stvarni.

Identitet letećih objekata u obliku trougla ili piramide ostaje misterija. Ministarstvo odbrane ne deli ono što zna.

Fotografije i video snimci su prvi put objavljeni na veb stranicama Misteri Vire i Ektrodeneri Belif. Objekat je uslikan u patetnom zatvaraču USS Rasel ispred San Diega u julu 2019. godine, prema rečima istraživačkog stvaraoca filma Džeremija Korbela.

Fotografije tri neidentifikovana leteća objekta koja su navodno snimljena u martu te godine - jedan sferični, drugi u obliku "žira", i jedan opisan kao "metalni otrčak" - takođe su uslikane od strane osoblja mornarice, rekla je za CNN portparolka Pentagona, Suzana Goug.

Džordž Knap iz Misteri Vire-a je izvestio da je te predmete fotografisao sa Mornaričke vazdušne stanice Okeana u Virdžiniji, oficir F-18 sistema naoružanja koji je sedeo iza pilota, i koristio njegov Ajfon.

Goug nije dala detalje ni o jedno viđenju.

"Da bi se održala operativna sigurnosti i izbeglo otkrivanje informacija koje bi mogle biti korisne potencijalnim protivnicima, Ministarstvo odbrane ne raspravlja javno o detaljima posmatranja niti ispitivanja prijavljenih upada na naše poligone obuke ili u vazdušni prostor - uključujući i upade označene kao UAP.", rekla je Goug za CNN, koristeći skraćenicu za neidentifikovane vazdušne fenomene.

Nova grupa za neidentifikovane leteće objekte, osnovana prošlog avgusta da bi istražila takva viđenja od strane vojske je "uključila ove incidente u svoja tekuća ispitivanja", rekla je ona.

Kada su ga novinari ispitivali prošle nedelje, šef pomorskij operacija Majkl Gildaj nije mogao da objasni ove predmete.

Bonus video:

00:20

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Bule Goncić pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.