ZAUSTAVILI GA ZBOG BRZE VOŽNJE, ODMAH OSUO RAFAL: Snimak pucnjave u kojoj su povređena trojica policajaca! (VIDEO)
Istog momenta potegao kalašnjikov, Foto: EPA/CHRISTIAN MONTERROSA

SAD

ZAUSTAVILI GA ZBOG BRZE VOŽNJE, ODMAH OSUO RAFAL: Snimak pucnjave u kojoj su povređena trojica policajaca! (VIDEO)

Automobil je pobegao policajcima koji su ga zaustavili, a putnik iz automobila je otvorio vatru na jednog policajca, onesposobio mu patrolni auto i povredio ga

Objavljeno:

Policija u američkoj državi Džordžiji je objavila video snimak u kojem se prikazuju detalji pucnjave koja se odigrala ove nedelje, kada su trojica policajaca povređena nakon što je napadač zapucao na njih iz kalašnjikova tokom potere.

Lokalni medij "11 Alajv" je saopštio je da video snimak, koji je objavila kancelarija šerifa iz okruga Kerol, počinje od trenutka kada su truperi zaustavili automobil koji je išao 170 kilometara na sat na međudržavnom putu, preneo je list Hil.

Automobil je pobegao policajcima koji su ga zaustavili, a putnik iz automobila je otvorio vatru na jednog policajca, onesposobio mu patrolni auto i povredio ga.

Potraga se nastavila, a druga dvojica policajaca su povređena, uključujući i jednog pripadnika reda koji je povredio glavu kada se njegov automobil zakucao u prepreku.

On je helikopterom prebačen u obližnju bolnicu i oporavak teče dobro.

Jedan osumnjičeni je ubijen na licu mesta, u pitanju je Pjer Aleksander Šelton (28), dok je njegov rođak Aron Hahuan Šelton (22) uhapšen i odveden u stanicu nepovređen.

Bonus video:

00:15

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Božidar Jukić pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.