OTRKIVENO! PENTAGON OBELODANIO: Američka mornarica snimila SVETLEĆE OBJEKTE iznad ratnih brodova (VIDEO)
Svetleći objekti, Foto: PrintscreenYoutube

fascinantno

OTRKIVENO! PENTAGON OBELODANIO: Američka mornarica snimila SVETLEĆE OBJEKTE iznad ratnih brodova (VIDEO)

Iznenađujuće snimke koje je razarač američke mornarice snimio kamerama za noćni vid čine nekoliko tajanstvenih blistavih objekata na nebu

Objavljeno:

Pentagon je obelodanio da je američka mornarica snimila NLO u obliku "piramide" kao i jedan "sferičnog" oblika kako se nadvijaju iznad dva ratna broda.

Iznenađujuće snimke koje je razarač američke mornarice snimio kamerama za noćni vid čine nekoliko tajanstvenih blistavih objekata na nebu, piše "San".

Film je procureo do Džeremija Korbela, filmskog reditelja iz SAD-a, koji je snimio dokumentarni film Bob Lazar: Područje 51 i leteći tanjiri, i Džordža Knapa, voditelja TV vesti iz Las Vegasa.

Korbel je rekao da je uspeo da verifikuje autentičnost filma nakon što je prikupio informacije sa obaveštajnog brifinga iz Pentagona u Neidentifikovane anomalne pojave (Unidentified Anomalous Phenomena - UAP).

Zvaničnici Pentagona takođe su potvrdili da je slike snimilo osoblje američke mornarice - ali nisu komentarisali prirodu snimka.

Snimak od 18 sekundi snimljen na brodu USS Rasel započinje prikazivanjem, kako se čini, tri slabašne kugle koje lebde na nebu. Kamera zatim prikazuje četvrti objekat pre nego što ga zumira kako bi otkrio njegov trouglasti oblik. Korbel je takođe podelio tri fotografije neidentifikovane "sferne“ letelice snimljene borbenim brodom USS Omaha.

O ovim događajima se navodno govorilo tokom poverljivog brifinga koji je 1. maja 2020. održala Kancelarija mornaričke obaveštajne službe ONI o prisustvu NLO.

"Džordž Кnap i ja smo uspeli da proverimo materijale koje ćete razmatrati. Mogu da potvrdim njihovu autentičnost kao i narativ koji mi je dostavljen kada su predstavljeni", rekao je Korbel.

"Nadam se da će ovi materijali predstavljati jedinstveni trenutak moderne istorije - moguća prekretnica ka racionalnom i transparentnom pristupu istraživanju misterije fenomena NLO", dodao je.

Portparol Pentagona Suzan Goug rekla je: "Mogu da potvrdim da su navedene fotografije i video zapisi snimili pripadnici mornarice".

Pre godinu dana, američko Ministarstvo odbrane objavilo je tri video snimka koji prikazuju pilote u interakciji sa NLO-ima.

Snimke Pentagona, koji su već viđene nakon što su procureli, zvanično su objavljeni nakon istrage da li je osetljivi materijal otkrio "bilo kakve osetljive sposobnosti ili sisteme“.

Ministarstvo odbrane je izvršilo pregled i reklo da tri snimka nisu "zadirala u bilo koju narednu istragu [ovih vrsta] upada vojnog vazdušnog prostora“.

Na snimcima su prikazana tri odvojena događaja koja uključuju "neidentifikovane vazdušne pojave“, jedan iz novembra 2004. i dva iz januara 2015. godine.

Bonus video:

00:44

KINA OBORILA REKORD: Spustila podmornicu na blizu 11.000 METARA ispod mora! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.