OD SUBOTE U KUĆNOM PRITVORU! JORDANSKI PRINC HAMZA: Oglušiću se o naredbu vojske (VIDEO)
Jordanski princ Hamza, Foto: Printscreen/Twitter

zavera!

OD SUBOTE U KUĆNOM PRITVORU! JORDANSKI PRINC HAMZA: Oglušiću se o naredbu vojske (VIDEO)

Hamza je optužen da je kovao zaveru sa strancima s ciljem da destabilizuje Jordan

Objavljeno:

Jordanski princ Hamza, koji je od subote u kućnom pritvoru, objavio je danas snimak u kojem poručuje da će se oglušiti o naredbu vojske da prekine komunikaciju sa spoljnim svetom.

Princ Hamza, polubrat jordanskog kralja Abdulaha i bivši prestolonaslednik, u snimku koji je objavila jordanska opozicija, kaže da će proširiti svoje aktivnosti uprkos tome što mu je sve zabranjeno, čak i da se oglašava, preneo je Rojters.

Hamza je optužen da je kovao zaveru sa strancima s ciljem da destabilizuje Jordan.

"Sigurno neću poslušati kad vam kažu da ne možete ići napolje ili tvitovati ili obratiti se ljudima, već je samo dozvoljeno da vidite porodicu", rekao je princ u snimku koji je distribuiran prijateljima i njegovim kontaktima.

U subotu ga je vojska upozorila zbog akcija koje podrivaju "bezbednost i stabilnost" u Jordanu, a on je kasnije rekao da je u kućnom pritvoru.

Jordanski zvaničnici su saopštili u nedelju da se princ Hamza povezao sa ljudima koji su imali kontakt sa inostranim elementima, kako bi skovao zaveru s ciljem destabilizovanja Jordana, važnog saveznika Sjedinjenih Američkih Država.

Bonus video:

00:15

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Božidar Jukić pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.