OVO JE BILI EVANS, POLICAJAC KOJI JE JUČE UBIJEN ISPRED KAPITOLA: Otkriveni su novi detalji užasnog napada
Bili Evans je ubijen sinoć, Foto: Profimedia

OVO JE BILI EVANS, POLICAJAC KOJI JE JUČE UBIJEN ISPRED KAPITOLA: Otkriveni su novi detalji užasnog napada

U ranim popodnevnim časovima po lokalnom vremenu, napadač se automobilom zaleteo na policiju i udario u barikade blizu Kapitola, gde su bili policajci

Objavljeno:

Policajac koji je juče ubijen u napadu kod Kapitol hila u Vašingtonu identifikovan je kao Vilijam Bili Evans, koji je radio za policiju Kapitola prethodnih 18 godina, navela je šefica policije Kapitola.

"Sa velikom tugom moram da saopštim da je preminuo Vilijam Bili Evans nakon povreda koje je zadobio u napadu ubice kod severne barikade. Bio je član policije 18 godina, a u službu je ušao 7. marta 2003. godine. Naše misli i molitve su sa porodicom Evansa", rekla je vršilac dužnosti šefa policije Kapitola Joganda Pitman, a preneo Si-En-En.

U ranim popodnevnim časovima po lokalnom vremenu, napadač se automobilom zaleteo na policiju i udario u barikade blizu Kapitola, gde su bili policajci.

Zatim je izašao iz vozila, izvadio nož i njime naneo povrede barem jednom policajcu, nakon čega su pripadnici zakona i reda otvorili vatru i naneli mu smrtonosne povrede.

Tokom večeri je otkriveno da je napadač 25-godišnji Noa Grin iz Virdžinije, sledbenik Islamske nacije, koji je i sam ubijen u napadu.

Bonus video:

00:23

JA SAM SE VAKCINISAO, VAKCINIŠTE SE I VI Grad Beograd i Vladika Stefan pozivaju sve da se PRIDRUŽE AKCIJI

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.