MASAKR U AMERICI: U pucnjavi stradalo četvoro ljudi, UBIJENO I DETE!
Orindž, Kalifornija, Foto: Printscreen

stravično!

MASAKR U AMERICI: U pucnjavi stradalo četvoro ljudi, UBIJENO I DETE!

U saopštenju se navodi da je u pucnjavu bio uključen i policajac i da je situacija stabilizovana

Objavljeno:

Njamanje četiri osobe su poginule, a više ih je ranjeno u pucnjavi u gradu Orindž nedaleko od Los Anđelesa, javili su lokalni mediji, dok je policija saopštila da je na mestu događaja bilo više žrtava.

Mediji su naveli da je napadač uhapšen, ali više detalja o incidentu nije poznato, prenosi Rojters.

Lokalna TV stanica KNBC i losanđeleski CNS objavili su da su u pucnjavi poginule četiri, a ranjene dve osobe.

Policija Orindža navela je na svojoj Fejsbuk stranici da su ispaljeni hici i da je na mestu događaja zatekla više žrtava pucnjave, među kojima i preminule.

U saopštenju se navodi da je u pucnjavu bio uključen i policajac i da je situacija stabilizovana.

KNCB je izvestio da je do pucnjave došlo u poslovnom kompleksu u Orindžu, gradu oko 48 kilometara jugozapadno od Los Anđelesa, kao i da je među poginulima dete.

Prema izveštaju te televizije, napadač je ranjen.

- Bolničari su lečili ukupno šest pacijenata i dvoje prevezli u lokalnu bolnicu, prema rečima nadzornika vatrogasne službe Orandž, Sam Ahumade. Među njima je i osumnjičeni, kojeg je policajac navodno ranio dok su njih dvoje razmenili hice.

Policija nije identifikovala imena ili starost žrtava, ali poručnik Dženifer Amat potvrdila je da je među žrtvama bilo jedno dete koje nije preživelo povrede.

Pucnjava je izbila na drugom spratu poslovne zgrade koja se nalazi u rezidencijalnoj četvrti Orandž, kako navode lokalni mediji. U kompleksu se nalaze agencija za osiguranje, firma za finansijsko savetovanje, pravna kompanija i servis za popravku telefona.

Brojni lokalni lideri odazvali su se incidentu, uključujući guvernera Gavina Nevsoma, koji je nasilje nazvao „zastrašujućim“ i „strašnom tragedijom“.

- Veoma sam tužna zbog izveštaja o masovnoj pucnjavi u okrugu Orandž i čuvaću žrtve i njihove najmilije u mojim mislima dok nastavljamo da učimo više. Moj tim i ja ćemo i dalje pažljivo pratiti situaciju, objavila je na svom tviter nalogu Kalifornijski reporter, Kejti Porter.

Bonus video:

19:57

VEČERNJI DNEVNIK 31.03.2021.

(Espreso/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.