NEVIĐENA TUČA NARODNIH POSLANIKA U UKRAJNI: Porošenko pokazao zavidne veštine! (VIDEO)
Okršaji između ukrajinskih političara nisu retka pojava, Foto: Printscreen/Youtube

užas

NEVIĐENA TUČA NARODNIH POSLANIKA U UKRAJNI: Porošenko pokazao zavidne veštine! (VIDEO)

Okršaji između ukrajinskih političara nisu retka pojava

Objavljeno:

U Vrhovnoj radi se u utorak, 30. marta, dogodila tuča između narodnih poslanika u kojoj je učestvovao peti predsednik Ukrajine Petro Porošenko.

Incident se dogodio tokom govora narodne poslanice iz Evropske solidarnosti Irine Geraščenko. U to vreme Porošenko je išao prolazom do govornice, ali je usput sreo "sluge naroda". Među njima je nastalo komešanje.

Nepoznato je tačno zašto je došlo do tuče, samo dok se govornik Dmitrij Razumkov obratio Porošenku frazom: "Petre Aleksejeviču, razumeću". Nakon toga, skandal je počeo da jenjava.

Zauzvrat, Irina Geraščenko izjavila je sa govornice da je narodni poslanik iz frakcije Sluga naroda u parlamentu u alkoholisanom stanju.

- U prvom redu sedi pijani čovek, narodni poslanik Ukrajine. Kao rezultat plenarne sednice zahtevamo sledeće: prvi - Nacionalna policija (koja je sada ukinula imunitet) da bi izvršila alkotest narodnog poslanika ... a druga tačka Geraščenkovih zahteva bila je proučavanje stvarnih troškova čišćenja vrata i fasade OP-a od natpisa demonstranata - rekla je ona.

Kasnije je narodni poslanik Sergej Švec iz Sluge naroda prokomentarisao novinare optužbe Irine Geraščenko, rekavši da je to bila politička provokacija, a on nije koristio alkohol.

Podsetićemo, početkom februara i u Radi je došlo do tuče. Isprovociran je predlogom narodnog poslanika da ne dozvoli ulazak TV kamera u parlament.

A krajem prošle godine dvojica skandaloznih narodnih poslanika podigla su komešanje pred TV kamerama na ulazu u parlament.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.