PROKLETSTVO EVERGRINA: Prvo BROD blokirao Suecki kanal, sada KAMION na sličan način blokirao saobraćaj (FOTO)
Kamion, Foto: Printscreen Twitter

ludilo

PROKLETSTVO EVERGRINA: Prvo BROD blokirao Suecki kanal, sada KAMION na sličan način blokirao saobraćaj (FOTO)

Prema svemu sudeći, fotografija je preuzeta sa snimka nadzornih kamera

Objavljeno:

Tri dana nakon što se transportni brod "Ever Given" brodske kompanije "Evergrin" nasukao u Sueckom kanalu i blokirao jedan od najvažnijih pomorskih pravaca na svetu, na kineskoj društvenoj mreži Sina Weibo objavljena je fotografija na kojoj se može videti kako je kamion koji je prevozio kontejner s logotipom "Evergrin" na sličan način blokirao saobraćaj na jednoj saobraćajnici u kineskom gradu Nanjingu.

Prema svemu sudeći, fotografija je preuzeta sa snimka nadzornih kamera na autoputui Čangčun-Šenzen, a do blokade saobraćaja došlo je zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila 27. marta u jutarnjim satima. Naime, podaci sa fotografije sugerišu na to da je do blokade došlo najkasnije u 9.55 sati po lokalnom vremenu, piše "Interesting Engineering".

Lokalni i međunarodni mediji odmah su ukazali na sličnost blokade saobraćaja u Kini i one u Sueckom kanalu. Kako se može videti na fotografiji, kamion se takođe našao pod uglom od 45 stepeni, a iza njega su se naslagala druga vozila.

"Čajna tajms" piše da brodska kompanija "Evergrin" nema filijalu koja se bavi drumskim transportom dobara u kontinentalnoj Kini.

Bonus video:

00:44

KINA OBORILA REKORD: Spustila podmornicu na blizu 11.000 METARA ispod mora! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Jutarnji list/Interesting Engineering)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.