Totalni haos u Bangkoku! Zmajevi okupirali glavni grad Tajlanda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

najveći gmizavac!

Totalni haos u Bangkoku! Zmajevi okupirali glavni grad Tajlanda! (FOTO) (VIDEO)

Komodski zmaj je najveći živi gmizavac iz reda guštera. Može narasti do 3 metra i dostignuti masu od 80 do 140 kg. Član je porodice varana
Objavljeno: 18:26h

U Bangkoku se pojavilo nešto što je zaprepastilo njihove građane. Da se ovako nešto u Srbiji dogodi, verovatno bi bilo proglašeno vandredno stanje. Šalimo se malo naravno, ali prizor je svakako za ne verovati.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, na Jutjubu pojavilo se nekoliko video snimaka na kojima su neki ogromni gušteri koji se švrćkaju po gradu najopušteniji. U stvari, nisu u pitanju gušteri već zmajevi sa Komoda, verovali ili ne!

foto: Reuter

Komodski zmaj je najveći živi gmizavac iz reda guštera. Može narasti do 3 metra i dostignuti masu od 80 do 140 kg. Član je porodice varana.

foto: Reuter

Mesožderi su i love živi plen šunjajući se. Kad se dovoljno približe, potrče prema plenu. Komodo zmaj može dostići brzinu od 20 кm/h. Ima dugačak jezik koji stalno uvlači i izvlači, kako bi „osetio“ vazduh ili tlo i prikupio informacije o okolini. Imaju snažan ugriz. Zmajevi nemaju otrov, kao recimo zmije, ali je njihov ugriz uprkos tome skoro po pravilu smrtonosan.

E, sad smo sve videli! Godzila učestvuje u trci Formule 1! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.